Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta infirma zvonul legat de intalnirea cu Coldea dupa motiunea de cenzura: Sunt minciunile cu care Guse o prosteste pe Dancila

Antena3 Antena3,
Victor Ponta infirma zvonul legat de intalnirea cu Coldea dupa motiunea de cenzura: Sunt minciunile cu care Guse o prosteste pe Dancila

Presa locala a lansat informatia, pe surse, ca dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Victor Ponta, seful Pro Romania, s-ar fi intalnit cu Ioan Rus si Florian Coldea la o cabana din. continuă pe Antena3

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

Victor Ponta: Primesc sute de mesaje de la cei de la PSD care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost

Dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD a trecut, Victor Ponta precizeaza ca a primit sute de mesaje de la membri PSD care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost. Acesta a vorbit intr-o prima reactie de dupa vot despre.

Victor Ponta sustine o alianta PSD-PRO Romania: Dancila e istorie, sa ne asezam la masa pentru negocieri. M-am pregatit cu trei propuneri de premieri (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa caderea guvernului, ca este in continuare dispus la discutii si o alianta cu PSD, cu conditia ca partidul sa nu mai fie condus de Viorica.

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Victor Ponta, desfiintat de Fifor inaintea motiunii: pesedist, inainte de a fi tradator

Daca va pica motiunea de cenzura, Victor Ponta s-ar putea sa fie principalul responsabil al esecului. A fost sarcina lui sa atraga parlamentari PSD in curtea Pro Romania, si nu i-a iesit foarte bine. Partidul lui Victor Ponta este cea mai noua iteratie a batranului partid social democrat. A fost construit de la premisa ca .

MOTIUNE DE CENZURA. Incident in Parlament: Victor Ponta, acuzat ca a impins un deputat PSD

Victor Ponta ar fi impins un deputat PSD care se afla in zona grupului Pro Romania, in timpul discursului premierului Viorica Dancila, din plenul Parlamentului. Ce cauti aici? Pleaca!, i-ar fi spus Ponta dep.

Victor Ponta, despre situatia comisarului european din partea Romaniei: La Transporturi nu ai bani si nu ai ce sa faci. Cel al Extinderii este mai important, pentru ca include Republica Moldova

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca portofoliul Extinderii din viitoarea Comisie Europeana este mai important decat cel al Transporturilor, pentru ca e vorba despre Republica Moldova. Cel mai.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Victor Ponta, din Parlament, direct in fata judecatorilor: Liderul Pro Romania, audiat in dosarul lui Valeriu Zgonea

Victor Ponta a ajuns din Parlament direct la in fata judecatorilor. Liderul Pro Romania a semnat motiunea de cenzura si a plecat la Tribunalul Bucuresti, unde da declaratii in calitate de martor in dosarul i.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )