Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cazul Kovesi. Dancila, inca o gafa: Exista prezumtia de vinovatie

Adevărul Adevărul,
Cazul Kovesi. Dancila, inca o gafa: Exista prezumtia de vinovatie

Intrebata despre Laura Codruta Kovesi, premierul Viorica Dancila a declarat ca exista prezumtia de vinovatie. Nu vreau sa inteleaga ca o acuz de ceva pe doamna Laura Codruta Kovesi sau ca ma implic in justitie, a adaugat Dancila, care vorbea, de fapt, despre prezumtia de nevinovatie. continuă pe Adevărul

VIDEO O noua gafa a Vioricai Dancila: Exista prezumtia de vinovatie. Nu vreau sa se inteleaga ca o acuz de ceva pe doamna Kovesi, ca vreau sa ma implic in justitie

Premierul Viorica Dancila a facut vineri o noua gafa, spunand, in timp ce incerca sa justifice din nou de ce nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului european, ca exista prezumtia de vinovatie si ca aceasta trebuia sa lamureasca acuzatiile care i se aduc, inainte sa acceseze functia. Dancila a tinut sa sublinieze ca nu o cunoaste pe fosta sefa a DNA si nu are nicio problema personala, fiind vorba despre un principiu pe care il cerem altora si trebuie sa il cerem tuturor.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

Cazul Kovesi, bomba cu ceas. Ce a declarat Maior despre Laura Codruta Kovesi

Surse judiciare sustin ca George Maior a declarat ca in cazul aducerii lui Nicolae Popa in tara s-a constituit un fel de celula de criza din care au facut parte reprezentanti ai SRI, MJ, MAI, SIE, La aceste i.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )