Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liberalii cer marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Adevărul Adevărul,
Liberalii cer marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

In contextul raspandirii epidemiei de coronavirus, senatorii PNL Alina Gorghiu, Laura-Iuliana Scantei si Daniel Fenechiu au redactat o initiativa legislativa de modificare a Codului penal pentru majorarea pedepselor pentru cei care propaga polile contagioase. Pedeapsa cu inchisoarea ar putea ajunge si pana la 15 ani. continuă pe Adevărul

Alina Gheorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Alina Gorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Lege neobisnuita in Bulgaria - inchisoare pentru cei care provoaca panica si pedepse pentru medici -proiect

Timp de cinci ani poate sta in inchisoare oricine disemineaza informatii false despre coronavirus, sanctiuni severe se vor aplica si pentru medicii care nu ajuta in cazuri de epidemie, va exista posibilitatea ca angajatorii sa acorde concedii platite si neplatite angajatilor si fara consimtamantul celor din urma, potrivit proiectului de lege al partidului de guvernamant de la Sofia, informeaza Sega.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Recomandari pentru cei care si-au programat excursii in strainatate in perioada urmatoare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a facut o serie de recomandari persoanelor care si-au facut planuri de vacanta in perioada urmatoare. Situatia trebuie tratata cu calm si intelegere, agentiile de turism fiind nevoite in aceasta perioada sa se concentreze, cu prioritate, asupra plecarilor programate pentru perioada imediat urmatoare, arata Protectia Consumatorilor.

Coronavirus. Judetul Hunedoara este in topul amenzilor pentru cei care nu au stat in autoizolare

Judetele Hunedoara si Neamt sunt in topul amenzilor pentru cei care nu au respectat regulile de autoizolare, pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Pensionarii nu mai pot pleca in statiuni balneare, chiar daca au bilete de tratament. Ce masuri se iau pentru cei care se intorc acasa

Pensionarii nu mai pot pleca in statiuni balneare, chiar daca au bilete de tratament, decizia fiind luata de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a precizat si ce masuri se iau pentru cei care si-au terminat sejurul si se intorc acasa.

Magistratii cer pedepse marite pentru inconstientii care nu respecta masurile de izolare

Magistratii solicita Parlamentului si Guvernului inasprirea drastica a legislatiei penale, cu pedepse care sa ajunga si pana la 15 ani de inchisoare, pentru cei ce incalca masurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )