Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rares Bogdan, anunt de ultima ora despre Laura Codruta Kovesi. De ce trebuie sa se teama cei care au prejudiciat bugetul

B1 B1,
Rares Bogdan, anunt de ultima ora despre Laura Codruta Kovesi. De ce trebuie sa se teama cei care au prejudiciat bugetul

Parlamentul European a confirmat-o oficial pe Laura Codruta Kovesi, miercuri, in functia de procuror-sef european. Decizia a fost luata in Conferinta presedintilor grupurilor politice din Parlament, iar. continuă pe B1

Rares Bogdan, anunt de ultima ora despre pensiile speciale. Ce se intampla cu aceste indemnizatii

Pensiile speciale au reprezentat un punct de interes pentru PSD. Vor intra si in atentia PNL? Rares Bogdan a facut un anunt de ultima ora pentru a elucida acest mister, fiind intrebat pe Facebook daca se vor taia ori ba. Rares Bogdan a facut un anunt de ultima ora despre pensiile speciale inainte de o .

Rares Bogdan, anunt surprinzator: Care va fi primul lucru pe care il va face noul premier PNL

Rares Bogdan avertizeaza PSD-ul ca urmeaza dezvaluiri importante pentru romani, dupa ce Guvernul Dancila a fost demis prin motiune de cenzura. Rares Bogdan spune ca social-democratii au de ce sa se.

Rares Bogdan, anunt-bomba la Sinteza zilei. Planul de rezerva al PNL daca Guvernul Orban nu trece de Parlament

Rares Bogdan a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, ce se intampla in cazul in care negocierile pentru viitorul guvern vor esua si noul Executiv nu va reusi sa treaca de Parlament. Exista plan de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre viitorul guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, dupa discutiile avute cu delegatia ALDE, ca in principiu nu exista niciun fel de punct de vedere exprimat de formatiunea condusa de Calin Popescu-Tariceanu ca.

Laura Codruta Kovesi a primit ultima confirmare pentru sefia Parchetului European

Parlamentul European tocmai a confirmat-o oficial pe Laura-Codruta Kovesi in functia de procuror-sef.

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Acuzatii de santaj la formarea noului guvern. Anuntul facut de Rares Bogdan

Rares Bogdan a sustinut ca prefera ca Guvernul PNL sa pice si sa-si asume situatie, decat sa cedeze santajului altor partide reprezentati de o mana de parlamentari. Eu le-am spus colegilor mei care.

Laura Codruta Kovesi, cercetata pentru noi abateri, la CSM. Ce se intampla inaintea preluarii mandatului de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi este cercetata pentru noi abateri disciplinare, ce vor fi discutate de catre Sectia pentru procurori de la CSM, miercuri. Actiunile au fost formulate impotriva fostei sefe DNA de Inspectia Judiciara si este vizat si fostul adjunct Marius Iacob. Laura Codruta Kovesi, cercetata pentru noi abateri, la CSM in cazul fostului procuror-sef al .

Rares Bogdan: Vom sta de vorba cu fiecare aliat care ne-a ajutat sa daramam Guvernul, dar nu trebuie sa cedam la santajul si conditionarile niciunuia

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca liberalii vor sta de vorba cu fiecare aliat care i-a ajutat sa darame Guvernul, dar nu trebuie sa cedam la santajul si conditionarile niciunuia.

Surse. 11 nume de ministri din Guvernul Orban. Surprize: Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt printre ei

Europarlamentarul Rares Bogdan, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru Ministerul Apararii, nu intra in Guvernul Orban si isi va continua activitatea la PE sustin surse politice pentru Adevarul. Raluca Turcan ar prefera sefia Camerei Deputatilor in detrimentul Ministerului Educatiei. Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. Presedintele Klaus Iohannis va avea ultimul cuvant.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )