Libnet.ro
UNICEF

12:15

AUGUSTIN LAZAR: Am exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AUGUSTIN LAZAR: Am exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare

Procurorul general, Augustin Lazar, precizeaza ca, in calitate de procuror general, a exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Lazar, reactie dupa a aflat ca este vizat intr-un dosar penal: Mi-am exercitat atributiile conform dispozitiilor legale

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine ca si-a exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare, sustinand ca orice insinuari privind incalcari ale legii de catre.

Augustin Lazar, reactie in cazul audierii lui Kovesi:Alti magistrati trebuie sa se abtina de la comentarii

Procurorul general,Augustin Lazar, a vobit, joi, desprechemarea Laurei Codruta Kovesi la audieri la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, dupa plangerea depusa de omul de afaceri.

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )