Libnet.ro
UNICEF

11:30

Daniel Barbu, explicatii dupa ce a fost dat in urmarire de DNA: Actiunile mele ca presedinte AEP au fost legale

Adevărul Adevărul,
Daniel Barbu, explicatii dupa ce a fost dat in urmarire de DNA: Actiunile mele ca presedinte AEP au fost legale

Daniel Barbu, fostul presedinte al Autoritatii Electorale Perlamente, a declarat joi ca actiunile sale la institutie au fost legale si ca nu a stopat sau blocat in niciun fel controlul la vreun partid politic. continuă pe Adevărul

Daniel Barbu, fostul sef AEP, audiat la DNA

Daniel Barbu, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, a ajuns miercuri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Draghici, trezorierul PSD, este.

Daniel Barbu, fostul sef AEP, urmarit penal de DNA

Daniel Barbu, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, a ajuns miercuri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Draghici, trezorierul PSD, este.

Fostul presedinte al AEP, Daniel Barbu, urmarit penal de DNA

ACTUALIZARE Daniel Barbu, urmarit penal de catre DNA pentru neurmarire conform legii a respectarii destinatiei subventiilor ----- Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Daniel Barbu a ajuns, miercuri dimineata, la DNA, cel mai probabil fiind convocat in dosarul trezorierului PSD, Mircea Draghici.

Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Daniel Barbu, la DNA

Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Daniel Barbu a ajuns, miercuri dimineata, la DNA, cel mai probabil fiind convocat in dosarul trezorierului PSD, Mircea Draghici.

Daniel Barbu nu-si retrage candidatura pentru PE, dupa ce DNA l-a pus sub urmarire penala in dosarul subventiilor pentru PSD

Daniel Barbu, candidat pe a doua pozitie din partea ALDE la europarlamentare, a sustinut ca s-a gandit isi retraga candidatura, in contextul punerii sub urmarire penala de catre DNA, insa legea nu permite acest lucru in momentul de fata. Barbu a fost pus sub urmarire de procurorii DNA in dosarul privind subventiile alocate PSD de la bugetul de stat.

Daniel Barbu, prima reactie dupa ce a fost pus sub urmarire penala de catre DNA

Daniel Barbu, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente si in prezent numarul 2 pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare, este urmarit penal de procurorii DNA, in dosarul lui Mircea Draghici,.

Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Daniel Barbu, urmarit penal in dosarul subventiilor pentru PSD

Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Daniel Barbu - candidat ALDE pentru Parlamentul European - a fost pus sub urmarire penala in dosarul privind subventiile acordate de stat PSD, in care este cercetat si trezorierul PSD Mircea Draghici, a anuntat miercuri Directia Nationala Anticoruptie. Daniel Barbu este acuzat de procurori ca in perioada in care a condus AEP nu a urmarit cum sunt cheltuiti banii primiti ca subventie de catre partidele politice si a stopat controlul la PSD.

UPDATE Daniel Barbu a fost audiat la DNA

Daniel Barbu, fost presedinte al Autoritatii Electorale Permanente, a ajuns miercuri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Draghici, trezorierul PSD, este acuzat de delapidare. Acesta a fost audiat cateva zeci de minute de procurori. Nu pot sa ma pronunt cu privire la aceste lucruri, a spus Barbu la iesirea din sediul DNA.

UPDATE Daniel Barbu, fostul sef al Autoritatii Electorale Permanente, audiat la DNA in dosarul privind subventiile pentru PSD

Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente Daniel Barbu a fost audiat miercuri la DNA in legatura cu dosarul in care trezorierul PSD, Mircea Draghici, este urmarit penal pentru delapidare si utilizarea subventiilor primite de partid de la stat.

Surse: Daniel Barbu, chemat miercuri la DNA

Fostul sef al AEP, Daniel Barbu, candidat ALDE la europarlamentare, este chemat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unor surse Antena 3. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )