Libnet.ro
UNICEF

15:46

Firea, nca un atac la Dragnea din cauza bugetului: Chiar daca vrei sa te razbuni pe un om trebuie sa respecti prevederile legale

Hotnews Hotnews,
 Firea, nca un atac la Dragnea din cauza bugetului: Chiar daca vrei sa te razbuni pe un om trebuie sa respecti prevederile legale

Gabriela Firea a criticat alocarile bugetare pentru Primaria Capitalei si a trimis iar sageti la adresa adversarului ei politic din partid, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca vrea sa se razbune. continuă pe Hotnews

Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii februarie si nu avem un buget pe 2019, iar Firea isi pierde rabdarea din cauza proiectului care al lasa primaria capitalei fara 180 de milioane de euro. La scurt timp dupa ce Dragnea se lauda cu performanta economica a Romaniei si sa dadea falos la masa stabilirii [] .

Firea avertizeaza bucurestenii: Dragnea nu vrea decat sa ne invrajbeasca

Intr-o scrisoare deschisa adresata bucurestenilor, Gabriela Firea continua eforturile de a-l denigra pe Dragnea, mai ales dupa publicarea bugetului care are efecte nefaste pentru toate primariile din tara. intr-o perioada in care Dragnea se lauda cu performanta economica a tarii si o crestere spectaculoasa a produsului intern brut, noul buget propus de liderul PSD pentru [] .

ING ia n calcul sa mute o parte a echipei de la Londra n Europa, din cauza Brexitului

Grupul financiar olandez ING se gandeste sa-si mute o parte din angajatii platformei de tranzactionare centralizate de la Londra, un proiect inceput acum trei ani, inapoi in Europa, din cauza unui Brexit fara acord, scrie, miercuri, Bloomberg.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Firea, ziua si atacul Dragnea: E primul buget de faliment al Capitalei dupa 1989. Nu vom fi ingenuncheati

Primarul general, Gabriela Firea, a criticat Guvernul, din nou, pentru draftul de buget, in conditiile in care a Primaria Generala ar pierde din bani in detrimementul sectoarelor.

Rusia, atac la NATO, din cauza rachetelor amplasate in Romania. Replica lui Gabriel Les, ministrul Apararii

NATO poarta pe umeri responsabilitatea directa pentru dezmembrarea Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), avand in vedere instalarea sistemelor balistice americane in Romania si Polonia, a spus.

O minora a fost electrocutata de politisti, din cauza unui gest banal facut in timpul orelor.Tatal fetei a vazut intreaga scena: Daca interveneam, m-ar fi impuscat pe loc - VIDEO

Dnigma Howard este o adolescenta, in varsta de 16 ani din Chicago, care s-a certat cu un profesor, pentru ca si-a folosittelefonul mobil in timpul orelor de curs. Profesorul a apelat la ajutorul politis.

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani din Bistrita-Nasaud au murit din cauza pneumoniei

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani, din Bistrita-Nasaud, au murit din cauza pneumoniei, in ultima saptamana fiind inregistrate 313 cazuri de pnemonii, din care 57 de persoane au fost internate in sp.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )