Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriela Firea: Vom contesta pe toate caile proiectul de buget pentru ca incalca multe legi. Domnul Dragnea sa nu-i pedepseasca pe bucuresteni!

B1 B1,
Gabriela Firea: Vom contesta pe toate caile proiectul de buget pentru ca incalca multe legi. Domnul Dragnea sa nu-i pedepseasca pe bucuresteni!

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca daca bugetul de stat pe 2019 ramane in forma prezentata de Ministerul Finantelor, atunci il va ataca pe toate caile legale. Acest buget incalca legile in. continuă pe B1

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR si in contencios de.

Gabriela Firea, despre proiectul de buget: Primaria Capitalei pierde bani. Asteptam de la doamna prim-ministru o reactie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila, ca, prin proiectul de buget, municipalitatea bucuresteana pierde 80 milioane de euro si a.

Gabriela Firea, scrisoare deschisa catre bucuresteni. Guvernul Dragnea cu o mana le-a dat si cu doua-trei le-a luat

Gabriela Firea sustine, intr-o scrisoare deschisaadresatabucurestenilor, ca prin proiectul de buget Bucurestiul ramane fara 25% din buget. Redam integral scrisoareatransmisa de primarul .

Gabriela Firea: Am avansat foarte mult cu proiectul Prelungirea Ghencea. Va debloca foarte mult traficul in zona / Programul de consolidari, continuat in 2019

Consiliul General al Municipiului Bucuresti discuta joi problemele de la RADET si planul de investitii. Despre proiectul privind Prelungirea Ghencea, Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca s-au facut.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in SCANDALUL APEI POTABILE: Sa ne trimita toate sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor (FOTO)

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorin Pintea, sa trimita la Primarie.

Gabriela Firea, in scandalul privind apa potabila din Bucuresti: Corpul de control sa inceapa o analiza

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a trimis Corpul de Control la Apa Nova sa verifice daca a fost sau nu depasita doza permisa de clor din apa de la robinet a bucurestenilor. Toate acestea dupa ce miercuri seara Apa Nova si Ministerul.

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, dupa scandalul apei de baut din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca a dat o dispozitie ca reprezentantii Corpului de Control al primarului general sa verifice situatia de la Apa Nova. Am luat toate masurile.

Gabriela Firea despre apa furnizata de Apa Nova: Voi trimite corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/Reprezentantii companiei: Nu a fost niciun risc pentru populatie

Primarul Gabriela Firea trimite corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova a fost potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a mai declarat Firea cu privire la informarea transmisa ieri de Ministerul Sanatatii. Mai mult, Gabriela Firea a declarat ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat.

Gabriela Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a recomandat bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet: Voi trimite Corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/ Apa Nova: Nu a fost niciun risc pentru populatie, apa este potabila

Primarul Gabriela Firea a anuntat joi ca trimite Corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova este potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a declarat Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a cerut bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet, care miroase puternic a clor, pentru baut, prepararea hranei sau igiena personala. Mai mult, Gabriela Firea a sustinut ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat. La randul lor, reprezentantii Apa Nova au sustinut ca apa furnizata bucurestenilor este potabila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )