Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Antena3 Antena3,
Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Ilan Laufer a transmis joi un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis motivarea refuzului sau. Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila doua scrisori in care arata motivele pentru. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii, plangere pentru Klaus Iohannis

Ministrul Apararii i-a trimis miercuri dimineata o plangere lui Klaus Iohannis pe tema prelungirii mandatului sefului Statului Major. Plangerea este una prealabila si a fost trimisa la Palatul.

Klaus Iohannis, scrisoare de ULTIM MOMENT pentru Viorica Dancila. De ce i-a refuzat presedintele pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer pentru functiile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi doua scrisori premierului Viorica Dancila in care motiveaza refuzul numirilor Liei Olgutei Vasilescu, a lui Ilan Laufer si a lui Mircea Draghici. in prima.

SONDAJ. V-au convins argumentele lui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Vasilescu, Laufer si Draghici?

Klaus Iohannis a trimis doua scrisori premierului Viorica Dancila in care argumenteaza refuzul pentru numirile pe care premierului le-a inaintat Palatului Cotroceni, in vederea ocuparii functiilor vacante din Gu.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, la ceremonia de preluare a presedintiei Consiliului UE: Ne propunem sa reusim impreuna sa consolidam unitatea si coeziunea, intr-un moment cu teste si mize importante pentru Uniunea noastra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in discursul sustinut la ceremonia de preluare de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene ca tara noastra isi propune ca, pe parcursul celor.

intrevedere intre Klaus Iohannis cu Subsecretarul de stat al Departamentului de Stat al SUA. Romania trebuie sa ramana un aliat predictibil, care RESPECTA valorile democratice si STATUL DE DREPT

Joi, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu David Hale, Subsecretarul de stat pentru afaceri politice al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al.

Viorica Dancila a luat atitudine si l-a sunat pe Klaus Iohannis. Ce i-a spus premierul sefului statului

Dupa ce i-a respins oficial propunerile de ministri, Viorica Dancila l-a contactat pe Klaus Iohannis. Premierul l-a sunat, joi, pe presedinte , sustin surse politice pentru stiripesurse. ro. Nu se stie cu.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Ce se intampla cu pensiile romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete, printre care si cel de promulgare a Legii pentru completarea art. 114 alin. 1) din Legea privind sistemul unitar de pensii publice si a art. 55 din.

Carmen Dan, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt dispusa sa ma lupt cu oricine pentru a putea reforma Ministerul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si.

Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )