Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ciolacu, intrebat de ce PSD a votat legea privind carantina: Este normal sa existe un cadru legislativ Noi am modificat aproape 90 la suta

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, intrebat de ce PSD a votat legea privind carantina: Este normal sa existe un cadru legislativ Noi am modificat aproape 90 la suta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seara, ca PSD a votat legea privind carantina pentru ca era necesar un cadru legislativ, intrucat exista o responsabilitate ca cei care s-au imbolnavit sa nu-i imbolnaveasca pe altii. Ciolacu a apreciat ca legea a fost modificata in proportie de 90% in Parlament, pentru a fi aparata democratia si evitate abuzurile. Daca sunt abuzuri, depunem motiune de cenzura, a afirmat Ciolacu. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial numarul 634. Actul normativ va intra in vigoare peste trei zile. in cursul zilei de sambata, legea privind carantina si izolarea a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Legea privind carantina a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, si promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata in Monitorul Oficial. De cand intra in vigoare

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, si promulgata sambata de presedintele Klaus Iohannis, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Legea privind carantina si izolarea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. Actul normativ urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial, moment din care va incepe sa isi produca efectele.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina si izolarea!

Presedintele Romaniei a semnat sambata, 18 iulie a. c. , decretul privind promulgarea Legii privind in.

Presa italiana spune ca Romania risca sa devina Brazilia Europei. Cum comenteaza jurnalistii de la Il Messagero epidemia din tara noastra, ingrijorarile starnite in Occident si decizia CCR privind carantina

Romania risca sa devina Brazilia Europei, este concluzia jurnalistilor italieni de la Il Messaggero, care au comentat evolutia epidemiei de coronavirus din tara noastra, dupa recordul negativ inregistrat.

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )