Libnet.ro
UNICEF

23:00

Efectele (Co)vidului legislativ: 3.000 de romani testati pozitiv n-au fost internati. Orban: in sfarsit, avem legea izolarii

Adevărul Adevărul,
Efectele (Co)vidului legislativ: 3.000 de romani testati pozitiv n-au fost internati. Orban: in sfarsit, avem legea izolarii

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca incepand de astazi autoritatile au din nou la indemana instrumentele pe care le are la dispozitie orice Guvern intr-o tara democratica pentru a bloca raspandirea COVID-19. Azi intra in vigoare legea carantinei si izolarii. Peste 900 de pacienti au cerut externare si peste 3. 000 de romani diagnosticati nu au fost internati in spital in perioada vidului legislativ. continuă pe Adevărul

CORONAVRUS |MAE: inca trei cetateni romani, testati pozitiv in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a declarat ca trei cetateni romani, respectiv doi aflati in Insula Creta si unul in insula Santorini, si care au fost confirmati pozitiv, vineri, 17 iulie, pentru infectia cu.

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Focar de coronavirus la un abator de pui din Vaslui: 59 de angajati, testati pozitiv

Un focar de coronavirus a fost descoperit luni la un abator de pui din judetul Vaslui, unde 59 de angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Potrivit DSP Vaslui, in acest moment este in desfasurare ancheta.

Focar de COVID-19 la un abator de pui din judetul Vaslui: Aproape 60 de angajati testati pozitiv

Un focar de COVID-19 a fost depistat la un abator de pui din judetul Vaslui, fiind vorba despre 59 de angajati care au iesit pozitiv la testare din aproximativ 100 carora li s-au prelevat probe, a declarat, luni, pentru Agerpres, directoarea executiva a Directiei de Sanatate Publica DSP), Mihaela Vlada.

CORONAVIRUS |ANP: Doi angajati ai Penitenciarului Targu Jiu si patru de la cel din Vaslui, testati pozitiv

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP, n. r. ) a anuntat ca sambata doi angajati ai Penitenciarului Targu Jiu si patru angajati ai Penitenciarului Vaslui au fost confirmati pozitiv la testul efectuat.

889 de cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore. S-au inregistrat 21 de decese. 913 pacienti testati pozitiv s-au externat la cerere

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 889 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, numarul fiind un nou record zilnic. Astfel, numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 36. Totodata, s-au inregistrat 21 de noi decese, bilantul fiind de 2. Un numar de 913 pacienti cu test pozitiv s-au externat la cerere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )