Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fara precedent. Record in Parlament. PSD, ALDE si UDMR au trecut in trei ore o lege prin Senat si Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Fara precedent. Record in Parlament. PSD, ALDE si UDMR au trecut in trei ore o lege prin Senat si Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat luni, ca for decizional, proiectul de lege care prevede ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Legislativ si nu de catre Guvern. Propunerea adoptata de catre deputati merge la promulgare. continuă pe Adevărul

Blitzkrieg legislativ: Proiectul PSD-ALDE-UDMR care scoate Guvernul din schema stabilirii datei alegerilor parlamentare, adoptat in timp record de Parlament. UPDATE

Proiectul PSD-ALDE-UDMR prin care parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul cum este in prezent, a fost adoptat in regim de urgenta. Initiativa care poarta semnaturile lui Marcel Ciolacu, Calin Popescu Tariceanu si Cseke Attila a fost depus saptamana trecuta, pe 21 iulie, iar luni, 27 iulie, a fost votat de plenul Senatuli cu 89 de voturi pentru, 39 impotriva si o abtinere. in aceeasi zi a fost trimis la Camera Deputatilor, decizionala, care l-a adoptat cu 180 de voturi pentru, 26 impotriva si 61 abtineri.

USR: PSD, ALDE si UDMR interpreteaza abuziv deciziile CCR si fac jocuri politice cu sanatatea romanilor

USR a transmis, luni, ca PSD, ALDE si UDMR interpreteaza abuziv deciziile CCR si fac jocuri politice cu sanatatea romanilor, dupa ce Camera Deputatilor a decis ca data alegerilor parlamentare va fi stabilita de catre Parlament, nu de Guvern.

Data alegerilor legislative, stabilita de Parlament. Senatul a adoptat proiectul de lege depus de PSD, ALDE si UDMR

Senatul a adoptat luni, in calitate de prim for sesizat, proiectul de lege initiat de catre senatorul UDMR Attila-Zoltan Cseke, senatorul ALDE Calin Popescu Tariceanu si deputatul PSD Marcel Ciolacu care prevede ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de catre Legislativ, prin lege organica, cu cel putin 60 de zile inaintea datei alegerilor.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Mihai Gainusa, acuzatie fara precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut sa spuna

Mihai Gainusa a facut acuzatii dure la adresa Andreei Esca. Care este adevarul despre infectarea cu noul coronavirus a vedetei Pro TV. Ce a spus Mihai Gainusa despre Andreea Esca La adresa prezentatoarei Andreea Esca, Mihai Gainusa a facut mai multe acuzatii dure pe pagina de Facebook. La fel de carcotas cum il stie toata .

Dezvaluiri fara precedent despre bataile incasate de Claudia Patrascanu de la Gabi Badalau. Sparsese usa si o ingramadise in colt

Ies la iveala detalii socante despre agresiunile suportate de Claudia Patrascanu din partea sotului cu care se afla acum in plin divort cu scantei. Dezvaluirile vin direct de pe buzele celei ce i-a dat viata cantaretei. A spart usa de la dormitor, o facea in tot felul. Mai multe detalii, in continuare. Mama Claudiei Patrascanu, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )