Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul ia masuri dupa intrarea in vigoare a legii carantinei. Ludovic Orban: Vidul legislativ de pana acum poate avea efecte negative (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul ia masuri dupa intrarea in vigoare a legii carantinei. Ludovic Orban: Vidul legislativ de pana acum poate avea efecte negative (VIDEO)

Guvernul PNL s-a reunit in sedinta, marti dimineata, pentru a modifica Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta, in conditiile in care tocmai a intrat in vigoare legea privind carantina. continuă pe B1

Ludovic Orban: Nu ne dorim sa mai impunem restrictii. Depinde de respectarea regulilor. inca nu am vazut impactul tergiversarii legii carantinei

Premierul Ludovic Orban a vizitat sambata statia de pompare Faurei unde a declarat ca Guvernul nu isi doreste impunerea de noi restrictii in contextul pandemiei de COVID-19, insa toul depinde de respectarea regulilor. Acesta a vorbit si despre tergiversarea legii carantinei, promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca nu intelege de ce PSD a votat proiectul de lege in Camera Deputatilor pentru ca apoi sa se razandeasca la Senat.

VIDEO Senatorul PNL Daniel Fenechiu a atipit in platoul de la Antena 3. Zilele trecute acesta consuma coniac in timpul pauzei de la dezbaterea Legii carantinei

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a atipit vineri seara in platoul televiziunii Antena 3, unde participa in calitate de invitat. in urma cu cateva zile, acesta a fost filmat in timpul pauzei de la debaterea legii carantinei in timp ce consuma o cescuta de coniac frantuzesc.

Guvernul discuta marti introducerea prevederilor legii carantinarii in hotararea referitoare la starea de alerta

Guvernul se reuneste marti in sedinta pentru a introduce prevederile noii legi a carantinarii si izolarii in hotararea privind prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Legea, promulgata sambata de seful statului, a intrat marti in vigoare. Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va modifica HG privind starea alerta in concordanta cu prevederile noii legi si pregateste, din punct de vedere administrativ, toate structurile implicate.

Cand va intra in vigoare Legea carantinei si izolarii

Guvernul are din nou parghiile pentru a reduce raspandirea SARS-CoV-2! Legea care priveste carantina, izolarea si internarea pacientilor cu noul coronavirus a fost publicata in Monitorul Oficial, iar de marti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )