Libnet.ro
UNICEF

18:00

LUDOVIC ORBAN: Conflict de interese la adoptarea legii privind stabilirea de Legislativ a datei alegerilor parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Conflict de interese la adoptarea legii privind stabilirea de Legislativ a datei alegerilor parlamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca, in cazul legii care prevede ca data alegerilor parlamentare va fi stabilita de Legislativ, este un evident conflict de interese si ca analizeaza temeiul de atacare a legii la Curtea Constitutionala. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Parlamentarii s-ar afla intr-un evident conflict de interese daca stabilesc data alegerilor generale, pentru ca interesul e sa ramana cat mai mult in functie. Analizam temeiul de atacare la CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca parlamentarii s-ar aflat intr-un evident conflict de interese daca ar stabili data alegerilor generale, in contextul in care au interesul sa isi prelungeasca.

LUDOVIC ORBAN: Analizam daca masura inchiderii teraselor in intervalul 23.00 - 06.00 va fi aplicata la nivelul intregii tari sau doar in zonele de risc

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este analizata daca masura inchiderii teraselor in intervalul 23. 00 va fi aplicata la nivelul intregii tari sau doar in zonele in care exista risc mare de raspandire a coronavirusului. El a precizat ca exista deja o masura privind limitarea persoanelor care sunt servite la numarul de locuri aflate pe scaune, pe terase, cu scopul de a evita aglomerarea la terase. Chestionat despre o modificare a cuantumului amenzilor pentru nepurtarea mastii de protectie, seful Executivului a precizat ca este discutabil fara a fi facuta o modificare a legii in Parlament, in contextul deciziei CCR prin care au fost anulate amenzile date in perioada starii de urgenta, potrivit news. ro.

Ludovic Orban: Interesul PSD e sa prelungeasca mandatele parlamentarilor. E pentru prima data in 30 de ani cand vad asa ceva

Premierul Ludovic Orban a acuzat PSD ca vrea sa prelungeasca mandatele parlamentarilor, in adoptarii legii prin care Parlamentul va stabili data alegerilor. Liderul de la Palatul Victoria a precziat ca va discuta cu juristii din partid daca sa atace sau nu la CCR legea.

DOCUMENT Noi acte normative de sprijin a mediului de afaceri Ludovic Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro. Referitor la granturile pentru digitalizarea IMM-rilor, premierul a precizat ca urmeaza sa fie adoptate in sedinta de vineri. Tot atunci, va fi discutat un memorandum privind Fondul Roman de Investitii. Vezi stadiul actelor normative privind relansarea economica.

ALDE, reactie dura la declaratia lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtarii mastii in aer liber

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la introducerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in aer liber. inainte de a impune noi masuri in privinta extinderii masurii de purtare a mastilor asigurati-va ca oamenii nevoiasi nu trebuie sa mai cheltuie banii de mancare si medicamente pe mastile la suprapret din farmacii, scriu acestia.

Ce restrictii ar putea fi introduse din 1 august. Precizarile premierului Ludovic Orban, inainte de sedinta CNSU de marti (VIDEO)

ComitetulNational pentru Situatii de Urgenta se reuneste, marti, pentru a analiza noile propuneri de masuri privind prevenirea si limitarea epidemiei de coronavirus din tara, iar premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, chemat din nou in Parlament

Premierul ar trebui sa prezinte, conform presedintilor celor doua Camere, un plan privind organizarea alegerilor locale si deschiderea noului an scolar Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis, ieri, premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care ii cer sa prezinte un raport, care sa fie dezbatut cu prioritate, cu privire la masurile pe care urmeaza sa le intreprinda pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si pentru organizarea, in bune conditii, a alegerilor pentru administratia publica locala, dar si pentru deschiderea noului an scolar.

Surse. Ludovic Orban e dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu pentru o alianta cu USR-PLUS. Discutie decisiva cu Barna

Liderul PNL Ludovic Orban ar fi dispus sa renunte la Dan Cristian Popescu candidatul PNL la Sectorul 2) pentru a parafa o intelegere cu Alianta USR-PLUS in Capitala, sustin surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Obiectivul lui Orban este eliberarea Capitalei din ghearele PSD. De asemenea, Ludovic Orban va inlocui si candidatul PNL la Sectorul 5. Dan Barna si Ludovic Orban vor avea astazi o noua runda de negocieri.

LUDOVIC ORBAN: tim bine ca multe terase se transforma in discoteci, in cluburi. De fapt sunt cluburi mascate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta miercuri un proiect de hotarare care prevede noi masuri impotriva raspandirii COVID-19, la propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

LUDOVIC ORBAN: Stim bine ca multe terase se transforma in discoteci, in cluburi. De fapt sunt cluburi mascate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta miercuri un proiect de hotarare care prevede noi masuri impotriva raspandirii COVID-19, la propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )