Libnet.ro
UNICEF

23:00

LUDOVIC ORBAN: Guvernul intra in sedinta pentru asumarea raspunderii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernul intra in sedinta pentru asumarea raspunderii

ACTUALIZARE - Premierul precizeaza ca ministrii au termen pana la ora 24 sa trimita Ministerului Finantelor sumele pentru a putea constitui fondul de rezerva a Guvernului. --- *ACTUALIZARE - Proiectul de lege privind plafoanele este introdus pe ordinea de zi suplimentara. De asemenea, pe lista suplimentara este introdus proiectul actelor normative privind transportul. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Guvernul sesizeaza marti Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, OUG 51 privind transportul elevilor si Legea privind plafoanele bugetare (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul PNL va sesiza, marti, Parlamentul pentru asumarea raspunderii pe justitie, pe Ordonanta de Urgenta 51 privind transportul elevilor si pe Legea privind.

Guvernul Orban, sedinta cruciala pe asumarea raspunderii

Conducerea PNL se reuneste, luni,sedinta saptamanala, in frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid daca isiasuma sau nu raspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, in urma cu cateva zile se discuta si asumarea raspunderii pe legea bugetului de stat, dar si asumara raspunderii in ceea ce priveste proiecte de Justitie, precum pensionarea anticipata a magistratilor, proiect care ar trebui schimbat cat mai repede, potrivit liberalilor.

Ce se va intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul lui Ludovic Orban

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Cum ar putea fi demis Guvernul Orban dupa asumarea raspunderii in Parlament pe cele trei pachete de legi

Asumarea raspunderii in Parlament deschide calea catre demiterea Guvernului. Opozitia are la dispozitie trei zile de la depunerea initiativei in Parlament pentru a initia o motiune de cenzura.

Ciolos, despre asumarea raspunderii asupra bugetului: Poate nu exista o majoritate parlamentara care sa sustina guvernul si atunci apeleaza la acest instrument

Presedintele reales al PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, ca intentia Guvernului de a trece Legea bugetului pentru anul viitor, prin asumarea raspunderii in Parlament, este o decizie curajoasa, dar poate fi si rezultatul unei analize care arata ca nu exista o majoritate parlamentara care sa sustina Cabinetul Orban.

Sedinta de Guvern cu mize uriase. Ludovic Orban: Demaram procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca sedinta de Guvern va avea doua parti, iar in cadrul acesteia va fi demarata procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte - modificarile la legile Justitiei, abrogarea Ordonantei 511019 si legea plafoanelor bugetare.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Bugetul pe 2020 - deficit de 3,6%, cresterea pensiilor si a salariului minim Asumarea raspunderii pe abrogarea OUG 114

Bugetul pe anul 2020 va prevede un deficit de 3,6% negociat cu Uniunea Europeana si va include majorarea pensiilor si a salariului minim, a declarat luni vicepremierul Raluca Turcan, care nu a dorit insa sa precizeze in ce fel va fi adoptat proiectul - prin asumarea raspunderii sau prin vot in Parlament.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

Guvernul ncepe procedura pentru prima asumare de raspundere. n pachet: legile justitiei, legea plafoanelor si cea privind transportul elevilor

Guvernul a demarat in sedinta de marti procedura pentru angajarea raspunderii in fata Parlamentului pe modificarea legilor justitiei, legea plafoanelor si abrogarea ordonantei privind transportul elevilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2527 seconds )