Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban, de Ziua Constitutiei: Consider util sa luam in calcul chiar reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, de Ziua Constitutiei: Consider util sa luam in calcul chiar reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Ludovic Orban, de Ziua Constitutiei: Consider util sa luam in calcul chiar reexaminarea sistemului constitutional si legislativ. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

Ludovic Orban, de Ziua Constitutiei Romaniei: Ar fi util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica, de Ziua Constitutiei Romaniei, ca este nevoie ca valorile Legii fundamentale sa fie permanent vegheate, pentru ca derapaje de orice natura de la democratie, de la.

Orban, de Ziua Constitutiei: Luam in calculreexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica, de Ziua Constitutiei, ca, la momentul politic oportun, Guvernul va lua in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ, astfel incat democratia sa fie intarita.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

Dan Barna promite, de ziua Constitutiei, ca USR va lupta in continuare pentru reformarea statului

Presedintele USR, Dan Barna, afirma intr-un mesaj transmis de Ziua Constitutiei ca formatiunea sa va.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la .

Ludovic Orban, ironizat dupa ce si-a publicat declaratia de avere. Razboiul declaratiilor intre PNL si PSD

Filiala PSD Cluj l-a ironizat pe Ludovic Orban, dupa ce premierul Romaniei si-a publicat declaratia de avere din care reiese ca acesta a obtinut in 2018 venituri de aproximativ 3. 000 de lei pe luna. in apararea lui Orban a sarit un deputat PNL, care a spus ca premierul a reusit sa traiasca doar cu 3.

Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ce spune Ana Maria despre cariera ei in politica

Fosta iubita a lui Fuego a vorbit despre cariera ei in politica, dupa ce a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban. Ana Maria sustine ca oamenii nu trebuie sa fuga de politica, intrucat aceasta le influenteaza viata de zi cu zi. Fosta iubita a lui Fuego a fost fotografiata alaturi de Ludovic Orban Relatia mea .

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )