Libnet.ro
UNICEF

09:30

PREMIERA IN POLITICA ROMANEASCA Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREMIERA IN POLITICA ROMANEASCA Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe 2020

Guvernul isi va angaja raspunderea pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor de stat pentru anul viitor. Este pentru prima data, in ultimii 30 de ani, cand Guvernul isi angajeaza raspunderea pe un astfel de pachet legislativ. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Tudor: Bomba politica a finalului de an. Guvernul Orban isi forteaza norocul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

Replica pentru Guvernul Orban. Ciolacu a convocat CEx-ul PSD pentru luni:Nu este exclusa motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a convocat Comitet Executiv al PSD, pentru luni, pentru a stabili daca partidul va depune o sesizare la CCR sau o motiune de cenzura, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020.

Angajatii Consiliului Concurentei si Curtii de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru conditii de munca vatamatoare- prevederi din legea pe care Guvernul isi asuma raspunderea

Pentru conditii de munca vatamatoare, personalului Consiliului Concurentei i se acorda un spor de 25% din salariul de baza minim brut- pe tara garantat in plata in vigoare, corespunzator cu timpul efectiv lucrat in aceste conditii, se arata in proiectul de lege asupra privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. Aceeasi prevedere este valabila si in cazul angajatilor Curtii de Conturi.

Orban declanseaza razboiul politic al sfarsitului de an. Guvernul isi asuma raspunderea pe buget

Guvernul a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul Legii bugetului de stat, pe proiectul Legii b.

Guvernul, pregatit sa isi asume raspunderea pe legea bugetului de stat

Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru convocarea plenului celor doua Camere ale Parlamentului este 23 decembrie Premierul Ludovic Orban a primit, ieri, acordul Biroului Politic National al PNL pentru asumarea raspunderii guvernului pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

PSD IASI, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

PSD Iasi, despre proiectul de buget: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )