Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

B1 B1,
 Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Potrivit proiectului legislativ, sunt vizate de. continuă pe B1

Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna.

Iohannis a promulgat legea prin care unele categorii de persoane primesc lunar 30 de masti

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea privind acordarea de masti pentru protectia cetatenilor romani de virusul Covid-19.

Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa, miercuri, in care vorbeste despre planurile Executivului pentru folosirea fondurilor europene prevazute pentru tara noastra in bugetul.

Presedintele Klaus Iohannis: Nicio lege nu opreste un virus. Depinde de noi toti sa ingradim raspandirea acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou apel catre societate, miercuri, indemnand cetatenii tarii sa respecte regulile de siguranta sanitara. Desi Guvernul are la dispozitie un nou.

Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie

Presedintele, Klaus Iohannis a promulgat un act normativ potrivit caruia se acorda gratuit 30 de masti de protectie lunar. Ce persoane vor beneficia de acestea Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie Legea promulgata joi are ca obiectiv achizitionarea de masti de protectie impotriva COVID-19 de catre Ministerul .

KLAUS IOHANNIS: Pana in octombrie, trebuie sa prezentam Comisiei Europene planul national aferent fondului de repornire a economiei

Este nevoie de un plan national pentru absorbtia a 46 miliarde euro din pachetul care se refera la bugetul multianual al Uniunii Europene 2021-2027, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si cu o parte din membrii Guvernului.

KLAUS IOHANNIS: Pentru Romania este important sa fie parte a NATO ca sa fie aparata, dar si sa ofere securitate

Presedintele Klaus Iohannis a participat,in aceasta zi , la ceremonia de infiintare a Comandamentului Corpului Multinational Sud-Est MNC-SE) si la etapa finala a Exercitiului cu termen scurt de notificare ETSN) care au avut loc la Centrul National de Instruire intrunita CNII) Getica din localitatea brasoveana Cincu.

KLAUS IOHANNIS: Cu cei 80 de miliarde de euro vom fi in situatia de a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca fondurile in valoare de 80 de miliarde de euro obtinute de la Uniunea Europeana vor fi folosite pentru reconstruirea Romaniei, punctand ca, in acest sens, este nevoie de un plan solid, bun si aplicabil.

KLAUS IOHANNIS: Nicio lege nu opreste un virus, aici e contributia tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri ca nicio lege nu opreste un virus si ca e nevoie de contributia noastra, a tuturor pentru a raspunde la pandemia COVID-19, scrie Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Am obtinut pentru Romania o suma de 79,9 miliarde de euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa ce liderii UE au ajuns la un acord pe tema pachetului de relansare economica post-coronavirus, ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )