Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sesiune extraordinara pentru inca doua saptamani la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Sesiune extraordinara pentru inca doua saptamani la Camera Deputatilor

Camera Deputatilor este convocata intr-o noua sesiune extraordinara, in perioada 16 - 31 iulie, in prelungirea actualei sesiuni extraordinare, care se incheie miercuri, a decis, marti, Biroul permanent al forului legislativ. continuă pe Hotnews

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani Diferente mari de temperatura de la o zi la alta

Meteorologii anunta o vreme in general calda pentru urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor atinge 32 de grade. Nu vor lipsi insa variatiile mari de temperatura de la o zi la alta.

Initiativa Fara penali in functii publice, adoptata de Camera Deputatilor. Ce urmeaza

Camera Deputatilor a adoptat initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, demers care avea nevoie de sprijinul a doua treimi dintre parlamentari. 295 de voturi au fost inregistrate pentru sustinerea initiativei. Pentru a se ajunge la referendumul de schimbare a Constitutiei trebuie ca Senatul sa adopte acest proiect cu doua treimi.

CAMERA DEPUTATILOR: Initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice - la vot

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata si sa voteze, marti, initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, la propunerea PSD.

Epidemiologul Molnar Geza: Acest al doilea varf va fi depasit in maxim doua saptamani si va incepe fara nicio discutie o scadere

Epidemiologul Molnar Geza a afirmat, sambata, la Digi24, ca numarul mare de cazuri din ultima vreme nu este raspandit egal in toata tara iar in acest moment Romania trece printr-o revenire a primului val de imbolnaviri, care va trece in maxim doua saptamani. El considera ca izolarea este un act medical, iar carantina unul administrativ, iar persoanele infectate trebuie izolate pentru a nu raspandi virusul. Epidemiologul nu considera ca starea de urgenta se mai impune sa fie folosita in acest moment.

Epidemiologul Molnar Geza: Anticiparea mea este ca si acest al doilea varf va fi depasit in maxim doua saptamani si va incepe fara nicio discutie o scadere

Epidemiologul Molnar Geza a afirmat, sambata, la Digi24, ca numarul mare de cazuri din ultima vreme nu este raspandit egal in toata tara iar in acest moment Romania trece printr-o revenire a primului val de imbolnaviri, care va trece in maxim doua saptamani. El considera ca izolarea este un act medical, iar carantina unul administrativ, iar persoanele infectate trebuie izolate pentru a nu raspandi virusul.

Politia a demarat o ancheta la mai bine de doua saptamani de la inaugurarea unui hotel din Olimp. Mai multe vedete s-ar fi infectat cu noul coronavirus

Politistii din Constanta s-au sesizat, luni, cu privire la petrecerea de inaugurare a unui hotel de lux din statiunea Olimp, care a avut loc la sfarsitul lunii iunie, fara ca participantii sa respecte nicio masura de protectie. Autosesizarea IPJ Constanta vine la mai bine de doua saptamani de la eveniment, pe fondul informatiilor aparute in spatiul public, potrivit carora mai multe vedete s-ar fi imbolnavit de Covid-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )