Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cristian Preda: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia

Adevărul Adevărul,
Cristian Preda: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune ca infiintarea Partidului Miscarea Populara este o alternativa la un PDL care este lesinat, noteaza Mediafax. Preda admite ca ar putea face parte din viitoarea constructie politica daca in aceasta formatiune se vor reuni suporterii lui Traian Basescu, iar PDL va continua sa-i ramana ostil presedintelui. continuă pe Adevărul

Europarlamentarul PDL Cristi Preda schimba barca: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor ...

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat pentru MEDIAFAX ca infiintarea Partidului Miscarea Populara e o reactie de alternativa la un PDL care este lesinat, iar daca in aceasta formatiune se vor reuni suporterii lui Traian Basescu, iar PDL isi mentine linia actuala, se va alatura Miscarii, titreaza Mediafax. Aparitia unui asemenea partid este o reactie la slabiciunile pe care le-a aratat PDL, e o alternativa la PDL, a declarat europarlamentarul democrat-liberal. Preda a fost .

Cristian Preda: Merg in Partidul Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a spus, sambata, ca s-ar putea inscrie in Partidul Miscarea Populara daca va intalni acolo pe suporterii presedinteluiTraian Basescu si daca PDL i se va opune.

Fundatia Miscarea Populara incepe formalitatile pentru infiintarea unui partid cu acelasi nume

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara au decis inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta care se va numi Partidul Miscarea Populara, se arat intr-un comunicat transmis sambata presei. UPDATE 3 Cristian Preda: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor fi suporterii lui Basescu, iar PDL se opune acestuia. UPDATE 2 Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara: Va fi un control fata de acceptul in partid al tertelor persoane. Nu excludem membri ai altor partideUPDATE 1 Sebastian Lazaroiu: Raman in fundatia Miscarea Populara, nu ma inscriu in partid.

VIDEO Fundatia Miscarea Populara incepe formalitatile pentru infiintarea unui partid cu acelasi nume

Membrii fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara au decis inceperea formalitatilor legale pentru infiintarea unui partid de centru-dreapta care se va numi Partidul Miscarea Populara, se arat intr-un comunicat transmis sambata presei. Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat pentru Agerpres ca celor care vor dori sa devina membri ai viitorului partid Miscarea Populara li se vor aplica aceleasi criterii ca in cazul fundatiei, punctand ca nu vor fi exclusi cei care au fost membri ai altor formatiuni politice, daca ei corespund respectivelor criterii.

Cristian Preda, despre Partidul Miscarea Populara: Se doreste o alternativa la un PDL lesinat

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, pentru agentia Mediafax, ca infiintarea Partidului Miscarea Populara e o reactie de alternativa la un PDL care este lesinat, iar daca in aceasta formatiune.

PSD-istul Catalin Ivan: Nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid. ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat pentru MEDIAFAX ca nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid in care sa se regaseasca Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian Preda, iar Elena Basescu va avea o formatiune din partea careia sa candideze din nou la europarlamentare, titreaza Mediafax. Traian Basescu nu mai surprinde pe nimeni de foarte mult timp. Cred ca sunt foarte putini naivi in tara asta care sa creada ca Miscarea Populara nu se va transforma intr-un .

Ivan: Nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat pentru agentia Mediafax ca nu credea nimeni ca Miscarea Populara nu va deveni partid in care sa se regaseasca Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian.

Lazaroiu: Majoritatea membrilor din Miscarea Populara vor infiintarea unui ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, vineri, la Craiova, intr-o conferinta de presa, cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, potrivit Mediafax. Lazarou a amintit, cu ocazia lansarii filialei doljene a fundatiei Miscarea Populara, ca a fost demarat pe site-ul fundatiei un proces de consultare a celor 6. 000 de aderenti in privinta infiintarii unui partid politic. Acest .

Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat ca cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, scrie Mediafax .

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, vineri, ca majoritatea celor care au aderat la fundatia Miscarea Populara doresc infiintarea unui partid politic cu acelasi nume, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )