Libnet.ro
UNICEF

17:00

INCIDENT NEFERICIT la Congresul PSD: Un barbat a lesinat (VIDEO)

B1 B1,
INCIDENT NEFERICIT la Congresul PSD: Un barbat a lesinat (VIDEO)

Un delegat ce participa la Congresul PSD a lesinat, dupa ce i s-a facut rau. Sprijinul medical a fost solicitat imediat, informeaza B1 TV. Adunity_76951 Din primele informatii reiese ca. continuă pe B1

Incident la Congresul PSD. Un delegat a lesinat in timpul evenimentului

Unui participant la Congresul extraordianr al PSD i s-a facut rau si a lesinat. Personalul mediac a intervenit de urgenta. Din primele informatii, delegatul venit la Congresul PSD a avut o cadere de calciu,.

Incident inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari au fost ridicati de fortele de ordine

Trei protestatari au fost ridicati sambata de fortele de ordine, in timp ce manifestau in fata Salii Palatului, unde se desfasoara congresul Partidului Social Democrat. Una dintre cele trei persoane .

Claudiu Manda, despre scaldalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

Claudiu Manda, despre scandalul de la Congresul PSD: Daca se retrage vreun candidat nu se mai pot retipari buletinele (VIDEO)

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Congresul PSD, a declarat, sambata, ca cei care si-au depus candidaturile pot tine discursuri, desi a inceput votul, adaugand insa ca in.

Liviu Dragnea a propus cinci conventii nationale, care au fost votate in Congresul PSD: Realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi altele (VIDEO)

Liviu Dragnea a cerut, sambata, la Congresul PSD, votul social-democratilor pentru cinci conventii nationale, precizand ca realizarile vor ramane si viitoarelor guverne, daca vor mai fi.

Nicolae Bancioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Bancioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

REPORTAJ Congresul PSD: razboi si in partid, si in strada

Congresul PSD, cu toate ca a avut un rezultat dinainte cunoscut, a fost marcat, in interior, de revolta echipei Ecaterina Andronescu-Nicolae Banicioiu si, pe alocuri, a Gabrielei Frirea. in exterior, protestul Rezist de peste strada i-a facut pe unii membri PSD sa-si incordeze pumnii dar, pana la urma, s-au descarcat cu cateva injuraturi. Pe scurt, Congresul PSD a adus, din nou, fata in fata doua state paralele separate de un cordon de jandarmi.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi la ora 16:00

ACTUALIZARE 14:35 Codrin Stefanescu: imi depun candidatura pentru secretar general, in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala de Congres Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, astazi, inainte de a intra in sediul central al partidului, ca a venit pentru a-si depune candidatura pentru functia de secretar general al partidului, dar afirma ca nu stie daca va fi lasat sa intre in sala la Congresul de sambata, informeaza News. ro. ------ *ACTUALIZARE 14:10 Ecaterina Andonescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. ------ Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira astazi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi votati la Congresul Extraordinar din 10 martie, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )