Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana discuta pastrarea frontierelor externe ale UE inchise si dupa Paste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana discuta pastrarea frontierelor externe ale UE inchise si dupa Paste

Discutii se afla in curs cu privire la o eventuala prelungire a inchiderii frontierelor externe ale Uniunii Europene UE) dupa Paste, avand in vedere ca pandemia noului coronavirus este in toi, a anuntat vineri presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen. continuă pe Ziarul Bursa

Finantarea de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar aprobata de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana CE)si Banca Europeana de Investitii BEI) aproba o finantare de 700 de milioane de euro pentru sectorul agroalimentar in cadrul Planului de investitii pentru Europa, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Comisia Europeana incurajeaza transferul de pacienti cu COVID-19 intre statele membre

Comisia Europeana incurajeaza si faciliteaza tratamentul transfrontalier al pacientilor si desfasurarea de personal in alte state membre, potrivit unui comunicat al CE. Comisia a emis, vineri, orientari practice in acest sens pentru statele member, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana a extins cadrul temporar privind ajutoarele de stat pentru a sprijini economia

Comisia Europeana a adoptat, vineri, o modificare ce extinde cadrul temporar adoptat la 19 martie 2020 pentru ca statele membre sa poata sa accelereze cercetarea, testarea si fabricarea de produse relevante pentru coronavirus, sa protejeze locurile de.

Comisia Europeana: Scutire de taxe vamale si de TVA pentru importurile de echipamente medicale din tari din afara UE

Comisia Europeana a decis astazi sa aprobe cererile primite din partea statelor membre si a Regatului Unit care solicitau scutirea temporara de la plata taxelor vamale si a TVA la importurile de dispozitive medicale si de echipamente de protectie din tari terte, pentru a contribui la combaterea coronavirusului.

AGENTIILE DE PRESA: Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana suspenda taxele vamale si TVA pentru importurile de echipamente medicale

Comisia Europeana a anuntat vineri ca renunta, temporar, sa perceapa taxele vamale si Taxa pe Valoarea Adaugata TVA) pentru importurile de echipamente medicale, in ideea de a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, transmite AFP.

Comisia Europeana a adoptat solicitarea lui Siegfried Muresan de a folosi restul fondurilor europene pentru combaterea COVID-19. Cum se va imparti suma

Comisia Europeana a anuntat joi ca este de acord cu propunerea europarlamentarului PNL Siegfried Muresan de a mobiliza toate fondurile ramase disponibile in Bugetul UE pe anul 2020 pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Suma insumeaza aproximativ 4,1 miliarde de euro.

Comisia Europeana aloca trei miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Comisia Europeana mobilizeaza trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a sustine eforturile state.

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare.

Cristian Busoi: Comisia Europeana a suplimentat fondurile pentru a gasi un vaccin impotriva COVID-19, care ar putea fi testat in iunie anul acesta

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a anuntat miercuri ca Comisia Europeana a suplimentat fondurile pentru gasirea unui vaccin impotriva coronavirusului cu 48,5 milioane de euro. Potrivit acestuia, la cercetare participa 136 de echipe de oameni de stiinta care lucreaza la 18 proiecte.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )