Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Ursula von der Leyen: Romania respecta toate conditiile pentru aderarea la Schengen

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa discutiile cu Ursula von der Leyen: Romania respecta toate conditiile pentru aderarea la Schengen

Premierul Ludovic Orban a subliniat, dupa intalinirea cu noul presedinte al Comisiei Europene, ca Romania are respectate toate conditiile pentru a fi acceptata in spatiul Schengen. Am abordat problema. continuă pe B1

Ursula von der Leyen, intalnire cu Ludovic Orban: Comisia Europeana este alaturi de dumneavoastra

Premierul Ludovic Orban a avut, la Bruxelles, o intalnire cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care l-a asigurat de sustinerea forului european.

Mesajul sumbru transmis de presedintele Comisiei, Ursula von der Leyen, cu privire la Brexit si la un eventual acord de liber-schimb cu Marea Britanie

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a indicat faptul ca este imposibil sa fie negociate toate aspectele legate de Brexit pana la sfarsitul anului 2020, data limita dorita de Boris Johsnon,.

Premierul Orban si sefa Comisiei Europene discuta din nou despre MCV

Premierul Orban se intalneste, joi, cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Ludovic Orban, intalniri cu von der Leyen si Stoltenberg in ultima zi a vizitei la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban are programate joi, in ultima zi a vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bruxelles, intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Von der Leyen avertizeaza ca fara o extindere a perioadei de tranzitie va fi imposibil un acord privind toate aspectele noii relatii cu Regatul Unit: Vor fi discutii dure

Presedinta Comisiei Europene, Ursula Von de Leyen, a spus miercuri ca se asteapta la discutii dure cu Regatul Unit cu privire la relatia post-Brexit, avertizand ca va fi imposibil sa cada la un acord pe toate aspectele pana la sfarsitul anului 2010, termenul limita stabilit, relateaza AFP.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

UE se asteapta la negocieri dure cu Londra dupa Brexit

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) aseaza miercuri jaloanele negocierilor lor viitoare dupa Brexit - pe care premierul britanic Boris Johnson le vrea rapide, iar presedinta Comsiei Europene CE) Ursula von der Leyen le preconizeaza dure, relateaza AFP.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Ludovic Orban, intalnire cu europarlamentarii romani, la Bruxelles: Ce subiecte au fost pe agenda discutiilor

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Bruxelles, cu membrii romani in Parlamentul European. in discutiile cu alesii romani din Legislativul european, seful Guvernului s-a referit la mai.

Stoltenberg, dupa intrevederea cu Ludovic Orban: Nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord nu are niciun motiv pentru a-si revizui postura pentru ca nu exista niciun indiciu de amenintare cu rachete balistice asupra teritoriului NATO, a declarat joi, la Bruxelles, secretarul general Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )