Libnet.ro
UNICEF

23:16

O noua lovitura incasata de PSD: Dan Nica a fost si el REFUZAT de Ursula von der Leyen Purtatorul de cuvant al Executivului comunitar: Procesul de selectie pentru postul de comisar european continua (VIDEO)

B1 B1,
O noua lovitura incasata de PSD: Dan Nica a fost si el REFUZAT de Ursula von der Leyen Purtatorul de cuvant al Executivului comunitar: Procesul de selectie pentru postul de comisar european continua (VIDEO)

Dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, PSD mai incaseaza o lovitura dura din partea Bruxellesului. Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, l-a respins marti si pe. continuă pe B1

Prima reactie din PSD, dupa ce s-a zvonit ca Dan Nica ar fi fost respins. Fifor: Presupunand prin absurd ca Nica ar fi respins, mergem cu alta propunere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine caDan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana pentru functia de comisar european, insa daca acest lucru se va intampla, PSD va merge cu alta propunere,.

Dancila nu a trimis la Bruxelles propunerea de rezerva a PSD pentru comisar european, Gabriela Ciot: Ramane valabila a doua nominalizare, Dan Nica

Premierul Viorica Dancila nu a trimis la Bruxelles si varianta de rezerva a PSD pentru functia de comisar european, Gabriela Ciot. Dancila a declarat, luni, ca pe masa sefei desemnate a CE Ursula von der Leyen se afla propunerea Rovana Plumb-Dan Nica, iar in conditiile in care Plumb a fost respinsa, ramane valabila a doua nominalizare, Dan Nica.

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, despre Dan Nica: Am primit noua propunere, care a fost deja intervievat, dar nu a fost ales in precedenta discutie

Ursula von der Leyen ar fi respins a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Sefa Comisiei Europene ar refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european. Comisia Europeana spune.

SIEGFRIED MURESAN: Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD pentru functia de comisar european, nu va ajunge niciodata sa preia acest post pentru ca are mari probleme de integritate.

Siegfried Muresan: ,,Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD.

Dan Nica, a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european, a fost respins

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Ursula von der Leyen refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european, a confirmat pentru Digi24 Mina Andreeva, purtator de cuvant al Comisiei Europene.

Probleme pentru Dan Nica: Acesta nu a fost selectionat inca de la inceput de Ursula von der Leyen, care a preferat-o pe Rovana Plumb

Probleme pentru Dan Nica: Candidatura sa la functia de comisar european nu a fost selectata inca de la inceput de viitorul sef al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a ales-o pe Rovana Plumb, ce avea sa fie insa respinsa de Parlamentul European.

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, despre Dan Nica: Propunerea contine o persoana care a mai fost audiata de Ursulavon der Leyen si nu a fost aleasa in precedenta discutie

Ursula von der Leyen ar fi respins a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Sefa Comisiei Europene ar refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european. Comisia Europeana spune.

Dan Nica, respins de Comisia Europeana. Romania trebuie sa trimita o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar fi respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Romania va fi nevoita astfel sa trimita o a treia propunere.

Siegfried Muresan (PNL): Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european fiindca are mari probleme de integritate

Dan Nica nu va avjunge niciodata comisar european din cauza problemelor sale de integritate, a avertizat, duminica, europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, intr-o conferinta de presa care a avut loc la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )