Libnet.ro
UNICEF

14:30

RISC POTENTIAL DE CONFLICT DE INTERESE Rovana Plumb, in fata comisiei juridice a Parlamentului European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RISC POTENTIAL DE CONFLICT DE INTERESE Rovana Plumb, in fata comisiei juridice a Parlamentului European

Nominalizarea de catre guvernul Dancila a Rovanei Plumb pentru o functie de comisar european si acordarea de catre viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula van der Leyen a portofoliului transporturilor pentru candidatul din partea tarii noastre au iscat nemultumirea mai multor politicieni europeni. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb, invitata joi la o audiere exceptionala in Parlamentul European. Ce probleme ar avea declaratia de avere depusa de candidatul roman pentru functia de comisar UE

Rovana Plumb, propunerea Romaniei pentru postul de comisar european a fost invitata joi la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European pentru a lamuri informatiile din declaratia de avere, unde apare ca a luat imprumut 800. 000 de lei de la o persoana fizica, o suma identica fiind imprumutata de Plumb Partidului Social Democrat. Unii membri ai comisiei juridice din PE au spus ca exista diferente intre declaratia de avere depusa in Romania si cea trimisa Parlamentului European, fiind invocata si posibilitatea unui conflict de interese.

Siegfried Muresan: Rovana Plumb nu a obtinut unda verde a Comisiei Juridice a PE pentru a deveni comisar european. Urmeaza o audiere exeptionala

Europarlamentarul PNL Siegfrid Muresan a anuntat ca Rovana Plumb nu a primit aprobare din partea Comisiei Juridice a Parlametului European pentru a deveni comisar european pe Transporturi. Comisia juridica din Parlamentul European i-a cerut Rovanei Plumb explicatii suplimentare cu privire la diferentele care apar in declaratiile de avere.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

Rovana Plumb, dupa ce a fost respinsa din postul de comisar: Prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratiile de avere

Rovana Plumb a transmis, joi seara, ca prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratia financiara depusa la Bruxelles si declaratia de avere depusa in Romania. Plumb sustine ca, pana la aceasta ora, nu a primit nicio comunicare oficiala din partea Comisiei Juridice in urma audierii.

Reactia PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa pentru functia de comisar: Opozitia calca in picioare imaginea tarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a reactionat dupa ce Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice din Parlamentul European pentru functia de comisar european si acuza Opozitia ca a sabotat candidatul tarii lor si ca a reusit sa calce in picioare imaginea Romaniei pe plan extern.

Cum poate ajunge totusi Rovana Plumb comisar european pe Transporturi

Rovana Plumb a fost respinsa la vot de Comisia Juridica din Parlamentul European, pentru postul de comisar european pe Transporturi. Cinsprezecedintre membrii comisiei au votat impotriva candidaturii si doar 6 .

Rovana Plumb, invitata la o audiere exceptionala in comisia juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: in acest moment, Rovana Plumb face Romania de ras

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca Rovana Plumb, propusa comisar european, a fost invitata la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European ca urmare a informatiilor contradictorii din declaratia sa de avere.

Ludovic Orban: Niciun parlamentar din Romania nu a votat impotriva lui Rovana Plumb

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept un esec major care afecteaza grav imaginea Romaniei respingerea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european si spune ca niciun parlamentar din Romania nu a votat impotriva lui Rovana Plumb.

Carmen Avram: Rovana Plumb nu a fost respinsa de Comisia Judiciara

Carmen Avram a venit cu lamuriri cu privire la decizia luata de Comisia Juridica a Parlamentului European in cazul Rovanei Plumb. Europarlamentara sustine ca Rovana Plumb nu a fost respinsa, ci procedura a fost su.

Carmen Avram: Rovana Plumb nu a fost respinsa de Comisia Juridica

Carmen Avram a venit cu lamuriri cu privire la decizia luata de Comisia Juridica a Parlamentului European in cazul Rovanei Plumb. Europarlamentara sustine ca Rovana Plumb nu a fost respinsa, ci procedura a fost su.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )