Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta, despre informatia ca ar putea fi propus comisar european: Ultima data cand am verificat eu nu indeplinesc conditia de gender necesara

B1 B1,
Victor Ponta, despre informatia ca ar putea fi propus comisar european: Ultima data cand am verificat eu nu indeplinesc conditia de gender necesara

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, reactioneaza dupa aparitia informatiilor conform carora ar putea fi sustinut pentru a ocupa functia de comisar european din partea Romaneiei in echipa Ursulei von der Leyen. continuă pe B1

Victor Ponta, despre vizita Vioricai Dancila in SUA: Pleci la New York sa te vezi cu primarul din Jersey City. M-am uitat pe Wikipedia si e de dimensiunea Ploiestiului. E fara precedent (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru vizita sa in SUA, unde s-a intalnit, printre altele cu primarul orasului Jersey City. Prezent in emisiunea Dosar de politciian,.

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

Victor Ponta: Rovana Plumb e foarte atasata de cine e sef. Daca esti sef, e si Rovana cu tine (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Rovana Plumb, propusa pentru postul de comisar pe Transporturi, in viitorul Executiv european, este foarte.

Rares Bogdan, despre sansele Rovanei Plumb de a deveni comisar european: Liviu Dragnea apare pe prima pagina din ziarul Bild, sub titlul Aceasta captura ii va crea probleme Ursulei von der Leyen (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan sustine ca Rovana Plumb nu are sanse sa ajunga comisar european si ca Ursula von der Leyen, viitoarea sefa a Executivului comunitar, s-ar putea vedea in situatia ca echipa.

Barna ii propune lui Dancila sa il nominalizeze pe Drula drept pentru functia de comisar european

Liderul USR Dan Barna i-a propus, joi, premierului Viorica Dancila, sa il nominalizeze pe deputatul USR Catalin Drula pentru functia de comisar european din partea Romaniei, potrivit Mediafax.

Dan Barna il propune pe Catalin Drula pentru postul de comisar european: Va fi o pierdere pentru mine si pentru partid, dar e un castig pentru romani

Liderul USR, Dan Barna, il propune pe Catalin Drula pentru postul de comisar european, afirmand ca acceptarea lui ar fi o pierdere pentru partid, dar un castig pentru Romania. Barna spune ca Drula este un om care se pricepe, iar propunerea sa din partea Romaniei ne-ar salva de jena pe care o simtim cu totii astazi cand propunerea PSD pentru postul de Comisar European pentru Transporturi a fost respinsa.

Orban o someaza pe Dancila sa retraga candidatul pentru functia de comisar european: inca poate fi evitata rusinea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere premierului Viorica Dancila sa retraga candidatul pentu functia de comisar european, intrucat nu are sanse sa treaca de votul comisiei de spcialitate. Suntem in ceasul al 12-lea, inca poate fi evitata rusinea ca un candidat roman pentru functia de comisar european sa fie respins de Parlamentul European, afirma Orban.

Numele vehiculate pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia Juridica

Antena 3 a prezentat numele vehiculate in presa pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Pe aceasta lista se afla Viorica Dancila, Ra.

Klaus Iohannis: Respingerea candidaturii Rovanei Plumb, un nou esec major al guvernarii PSD. Viorica Dancila sa faca de urgenta o noua nominalizare pentru portofoliul de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Seful statului califica acesta.

Cum poate ajunge totusi Rovana Plumb comisar european pe Transporturi

Rovana Plumb a fost respinsa la vot de Comisia Juridica din Parlamentul European, pentru postul de comisar european pe Transporturi. Cinsprezecedintre membrii comisiei au votat impotriva candidaturii si doar 6 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )