Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Ursula von der Leyen. Pe agenda, propunerile Romaniei de comisar european

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Ursula von der Leyen. Pe agenda, propunerile Romaniei de comisar european

Premierul Viorica Dancila se intalneste, marti, la Bruxelles, cu noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit agendei oficiale a sefei guvernului de la Bucuresti. continuă pe Hotnews

LA BRUXELLES: Viorica Dancila, intalnire cu Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila se va intalni, marti, la Bruxelles, cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, context in care cei doi oficiali ar putea discuta atat despre portofoliul care va reveni Romaniei in cadrul Colegiului Comisarilor.

Viorica Dancila se intalneste marti cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa se intalneasca marti la Bruxelles cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se arata pe agenda premierului publicata pe site-ul guvernului.

Ursula von der Leyen se angajeaza sa-si concentreze eforturile pentru viitorul Europei

Noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri - dupa ceremonia de ra.

Noua Comisie Europeana, in plina constructie. Care sunt candidatii trimisi de statele membre catre Ursula von der Leyen si cum se desfasoara procedura de selectie

Ursula von der Leyen lucreaza la alcatuirea Comisiei Europene pe care o va conduce incepand cu 1 noiembrie, un exercitiu delicat, deoarece trebuie sa se descurce cu cerintele partidelor politice pentru a.

VIDEO Ursula von der Leyen pleaca de la Berlin cu onoruri militare, pe piesa Wind of change a trupei Scorpions

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen a ales piesa Wind of change a trupei Scorpions, o balada emblematica a Caderii Zidului Berlinului, la ceremonia oficiala de plecare de la Berlin, relateaza AFP.

Viorica Dancila, intrevedere cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, la Bruxelles, la o zi dupa ce a absentat la sedinta cu Tariceanu

Viorica Dancila va avea, marti, o intrevedere cu Ursula von der Leyen, viitorul presedinte al Comisiei Europene, la Bruxelles, anunta Guvernul.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )