Libnet.ro
UNICEF

21:45

Olguta Vasilescu, replica lui Rares Bogdan: Daca va dezbracam de tupeu, nu mai ramane nimic de voi

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, replica lui Rares Bogdan: Daca va dezbracam de tupeu, nu mai ramane nimic de voi

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, spune intr-o postare pe pagina de socializare, ca liberalii se lauda cu masurile luate, dar ea le cere acestora sa realizeze macar jumatate din cresterea economica a PSD. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu a gasit explicatia pentru victoria lui Kovesi la CEDO: George Soros

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a distribuit un articol in care este prezentata ipoteza ca la CEDO sunt infiltrati oamenii lui George Soros, fiind sugerat faptul ca vicoria Codrutei Kovesi la institutia europeana, in cazul revocarii ei, se datoreaza acestui lucru.

Tensiuni uriase in PNL din cauza lui Rares Bogdan. Biroul Politic se intruneste in sedinta

Biroul Politic National al PNL se intalneste astazi prin videoconferinta pentru a discuta, potrivit unor surse din partid, despre atacurile prim-vicepresedintelui Rares Bogdan la adresa Guvernului Orban. La sfarsitul saptamanii trecute, europarlamentarul Rares Bogdan a criticat Executivul si pe ministrul de Interne, Marcel Vela, ca fiind nepasatori in ceea ce ii priveste pe cei din Diaspora.

Surse. Scandal in PNL. Liberalii i-au cerut lui Orban sa-l sanctioneze pe Rares Bogdan. Sedinta cu scantei la ora 19.00

Mai multi lideri PNL din teritoriu i-au cerut premierului Ludovic Orban sa-i sanctioneze pe europarlamentarul Rares Bogdan si pe liderul deputatilor PNL Florin Roman pentru afirmatiile critice la adresa Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Liderul PNL incearca sa aplaneze conflictul. Liberalii vor avea o sedinta in aceasta seara, incepand cu ora 19. 00, pentru a transa conflictele interne.

Rares Bogdan cere redeschiderea bisericilor: Ar trebui sa fie printre primele institutii deschise pe 15 mai

Europarlamentarul Rares Bogdan cere redeschiderea bisericilor, despre care spune ca ar trebui sa fie printre primele institutii deschise dupa ce este ridicata starea de urgenta.

Rares Bogdan cere Guvernului redeschiderea bisericilor: Am nevoie sa merg la slujba. Ar trebui sa fie printre primele institutii deschise

Europarlamentarul Rares Bogdan a cerut Guvernului sa ia decizia deschiderii bisericilor din ziua de 15 mai, acestea nefiind enuntate in categoria institutiilor deschise dupa terminarea starii de urgenta.

CORONAVIRUS |Rares Bogdan: Romania este singura tara din Europa care a venit cu 9 luni de amanare a ratelor. 280 de mii de romani au apelat la asta (VIDEO)

Euparlamentarul Rares Bogdan a declarat, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Romania este singura tara din Europa care a luat masura amanarii cu 9 luni a platii.

Rares Bogdan pune tunurile pe Guvernul Orban. Ce demisie cere liderul PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a avut un atac foarte dur la adresa celor din Ministerul Afacerilor Externe, pentru modul cum au gestionat situatia muncitorilor sezonieri plecati in Germania si alte tari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )