Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adevarul Live. Ionel Bogdan, despre alegerile pentru Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ionel Bogdan, despre alegerile pentru Parlamentul European

Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul, despre pregatirea campaniei electorale de catre liberali, obiectivele acestora si ce sanse are PNL sa ajunga la guvernare inainte de 2020. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Ionel Bogdan, despre alegerile pentru Parlamentul European

Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul, despre pregatirea campaniei electorale de catre liberali, obiectivele acestora si ce sanse are PNL sa ajunga la guvernare inainte de 2020.

DACIAN CIOLOS, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am sa fiu pe lista cu cei mai cinstiti candidati

Dacian Ciolos a afirmat, ieri, la Cluj, ca Alianta 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu cei mai competenti si mai cinstiti candidati.

Adevarul Live de la 12.00: Ce destinatii prefera romanii in vacanta de Paste si cum putem achizitiona cele mai ieftine bilete de avion

Claudia Tocila, Head of Marketing al platformei Vola. ro, vine in studioul Adevarul Live pentru a impartasi cateva trucuri despre cum putem obtine cea mai buna oferta pentru un bilet de avion si care sunt destinatiile de vacanta preferate de romani de Paste.

Adevarul Live: Ce destinatii prefera romanii in vacanta de Paste si cum putem achizitiona cele mai ieftine bilete de avion

Claudia Tocila, Head of Marketing al platformei Vola. ro, vine in studioul Adevarul Live pentru a impartasi cateva trucuri despre cum putem obtine cea mai buna oferta pentru un bilet de avion si care sunt destinatiile de vacanta preferate de romani de Paste.

Cum putem slabi cu puterea mintii? Aflam secretele oamenilor slabi de la medicul nutritionist Mihaela Bilic, la Adevarul Live de la ora 13.00

Dr. Mihaela Bilic, autoarea volumelor Sanatatea are gust si Am mancat. O fi pacat?, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00 sa ne explice cum putem sa ne impacam cu mancarea, astfel incat sa nu ne mai ingrasam.

Cum putem slabi cu puterea mintii? Aflam secretele oamenilor slabi de la medicul nutritionist Mihaela Bilic, la Adevarul Live

Dr. Mihaela Bilic, autoarea volumelor Sanatatea are gust si Am mancat. O fi pacat?, vine la Adevarul Live sa ne explice cum putem sa ne impacam cu mancarea, astfel incat sa nu ne mai ingrasam.

Adevarul Live, ora 13.00: Despre primul studiu sociologic romanesc realizat in Transnistria

La 27 de ani de la conflictul armat din Transnistria, Fundatia Universitara a Marii Negre propune primul studiu sociologic realizat de o institutie romaneasca in aceasta regiune care isi revendica independenta fata de Republica Moldova. Doi dintre artizanii acestei cercetari vin la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a ne impartasi impresiile lor.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Gabriel Oprea va deschide lista candidatilor UNPR din luna mai

Lista candidatilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisa de presedintele formatiunii politice, Gabriel Oprea.

PSD a depus la BEC listele de candidati pentru Parlamentul European

PSD a depus, astazi, la Biroul Electoral Central lista de candidati pentru alegerile europarlamentare, social-democratii fiind asteptati de cateva zeci de sustinatori care au scandat numele partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )