Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

B1 B1,
Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

Mihai Voicu, deputat PNL, si Mihail Neamtu, recent devenit membru PNL, s-au certat pe Facebook pe tema referendumului privind familia traditionala. in timp ce primul nu sustine referendumumul, celalalt este un. continuă pe B1

Audierea Adinei Florea la CSM, amanata din cauza unei sesizari facute la Inspectia Judiciara

Sectia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis amanarea audierii Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader la conducerea DNA, din cauza unei sesizari formulate la Inspectia Judiciara.

Apocalipsa orcilor: Jumatate din populatia balenelor ucigase sunt sortite sa piara din cauza poluarii

Cel putin jumatate din populatia balenelor uriase sunt sortite extinctiei din cauza poluarii toxice si persistente a oceanelor, conform unui nou studiu major. Partea si mai rea este ca daca o balena a ingerat otrava si isi alapteaza copilul, acesta risca sa moara, scrieThe Guardian.

VIDEOUPDATE Tragedie n Indonezia: Cel putin 832 de oameni au murit din cauza cutremurului si a tsunamiului

Cel putin 832 de oameni au murit in urma cutremurului si tsunamiului din Indonezia. Precedentul bilant vorbea despre 400 de persoane, dar autoritatile se temeau ca numarul victimelor va creste considerabil. Echipele de salvare sunt angajate intr-o misiune dramatica de recuperare a eventualilor supravietuitori din orasul Palu, sapand printre daramaturi, relateazaBBC Newssi Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )