Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: in 2016 a ajuns la putere o grupare care e bantuita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: in 2016 a ajuns la putere o grupare care e bantuita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Timisoara, la intalnirea regionala la care au fost prezentati si candidatii liberali la Parlamentul European, ca PSD este o grupare care este bantuita de fantoma comunismului. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Referendumul le va permite romanilor sa spuna un raspicat nu PSD-ului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca referendumul le va permite romanilor sa spuna un raspicat nu PSD-ului si l-a criticat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu iese in piata, nu iese in strada, ci doar in salile cu PSD-isti.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Liderii PSD nu se dezmint si cocheteaza cu infractiuni legate de referendum. Sectiile de votare sunt in mod obligatoriu comune

Ludovic Orban atrage atentia ca, in cazul in care liderii PSD modifica legea prin OUG pentru a fi sectii diferite de votare pentru europarlamentare si referendum pot fi sanctionati.

LUDOVIC ORBAN: Liderii PSD nu se dezmint si cocheteaza cu infractiuni legate de referendum

Liderul PNL Ludovic Orban considera ca liderii PSD nu se dezmint si cocheteaza cu infractiuni legate de refeerendum, el sustinand ca sectiile de votare sunt in mod obligatoriu comune, conform Legii referendumului.

intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Liderul PNL Ludovic Orban se intalneste miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, surse liberale precizand ca este vorba despre o intalnire de tipul celor care au loc frecvent cu presedintele, pe teme de actualitate.

Ludovic Orban: Am batut PSD la strangerea de semnaturi

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnaturi de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a.

Surse: Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban la Cotroceni. Tema discutiei: pericolul ca referendumul pe Justitie sa nu intruneasa cvorumul

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, au discutat miercuri, la Cotroceni, despre referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Concret, cei doi lideri au vorbit despre pericolul ca referendumul sa nu intruneasca cvorumul de prezenta.

intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a avut, astazi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, la discutii cu presedintele Iohannis la Cotroceni. Pe agenda - referendumul si europarlamentarele (surse)

Liderul PNL, Ludovic Orban se intalneste la aceasta ora cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca pe agenda discutiilor se afla tema referendumului si cea a alegerilor europarlamentare.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni

Ludovic Orban, presedintele PNL, a fost chemat de urgenta la Cotroceni, afirma surse politice pentru Antena 3. Tema discutiilor, probabil, este campania pentru alegerile europarlamentare. in curs de.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni. Ce a discutat cu Klaus Iohannis

Update:Potrivit unor surse politice citate de Agerpres, in cadrul intrevederii cei doi au discutat despre teme legate de alegerile europarlamentare, referendumul pe Justitie si evenimentele care vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )