Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Colaboram bine cu USR, dar am prefera sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat pe noi

B1 B1,
Ludovic Orban: Colaboram bine cu USR, dar am prefera sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat pe noi

Ludovic Orban a declarat ca PNL colaboreaza bine cu USR, dar ar prefera ca Uniunea sa atace mai mult PSD-ul decat pe liberali. Colaboram bine cu USR, am stabilit un mecanism de consultare periodica, ne inform. continuă pe B1

Ludovic Orban: Colaboram bine cu USR, dar am prefera sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat pe noi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca liberalii colaboreaza bine cu USR, dar ca ar prefera ca aceasta formatiune sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat PNL.

Ludovic Orban, despre decizia de clasare a DIICOT a dosarului de inalta tradare: Eu mi-am facut datoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca nu stie care au fost argumentele care au stat la baza deciziei DIICOT de clasare a dosarului de inalta tradare in care liderul liberalilor ii facuse plangere penala premierului Viorica.

Ludovic Orban: Probabil voi depune plangere la rezolutia DIICOT

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, ca probabil va formula o plangere impotriva rezolutiei procurorului in cazul premierului Viorica Dancila. Nu am auzit sa fi fost chemati la.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce DIICOT a clasat dosarul deschis in urma plangerii impotriva Vioricai Dancila: Astept sa mi se comunice oficial motivele. Voi vorbi cu avocatii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca asteapta sa afle motivele pentru care procurorii DIICOT au clasat dosarul deschis dupa plangerea de inalta tradare facuta de acesta pe numele premierului.

Nicolicea: Ludovic Orban ar trebui sanctionat cu nchisoare sau amenda dupa clasarea plngerii sale mpotriva lui Dancila

Presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat vineri, pentru Mediafax, ca liderul PNL Ludovic Orban a indus in eroare organele judiciare cu plangerea penala depusa pe numele lui Dancila, fapta sanctionata cu inchisoare sau cu amenda.

DIICOT a clasat dosarul de inalta tradare deschis dupa plangerea lui Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila

Procurorii DIICOT au clasat deschis in urma plangerii prin care liderul PNL Ludovic Orban o acuza pe Viorica Dancila de inalta tradare. Potrivit unui comunicat de presa transmis vineri de procurorii antimafie, de.

DIICOT a clasat dosarul de inalta tradare, deschis dupa plangerea lui Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila

Procurorii DIICOT au clasat dosarul de inalta tradare si uzurpare a functiei deschis in urma plangerii penale formulate de catre liderul PNL, Ludoic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila. Decizia procurorilor nu este definitiva, ea poate fi contestata la Curtea Suprema.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )