Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a PNL dupa informatia potrivit careia Iohannis vrea consultari cu partidele

B1 B1,
Prima reactie a PNL dupa informatia potrivit careia Iohannis vrea consultari cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis ar intentiona sa cheme liderii partidelor parlamentare la consultari pe tema justitiei, potrivit unor surse politice. Initiativa sefului statului este salutata de liberali, arata. continuă pe B1

Prima reactie a DNA dupa ce OUG pe legile justitiei a aparut in Monitorul oficial: Zeci de procurori ar trebui sa plece din DNA (VIDEO)

DNA a avut prima reactie dupa modificarea legilor justitiei. Conducerea institutiei a trimis un punct de vedere CSM in care sustine ca aplicarea retroactiva a noilor conditii de vechime prevazute de Ordonanta.

Prima reactie a fostei sefe NN Pensii, dupa ce a castigat procesul cu ASF

Fosta sefa a NN Pensii, Raluca Tintoiu, a reactionat dupa ce Curtea de Apel a decis sa ii dea dreptate in procesul cu Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si sa ii anuleze sanctiunea primita in urma scandalului privind posibila nationalizare a Pilonului II de pensii.

Catalin Predoiu, reactie vehementa dupa OUG pe legile justitiei: Tudorel Toader a inchis practic DNA, iar MCV devine un acronim pentru Marea Coruptie Vesela

Deputatul PNL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, reactioneaza dur dupa publicarea Ordonantei de Urgenta OUG) pe legile justitiei, promovata de Tudorel Toader. Liberalul sustine ca, prin aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )