Libnet.ro
UNICEF

23:15

Punctajul pe care Klaus Iohannis li l-a facut liberalilor in trei ore de discutii in cerc restrans

Hotnews Hotnews,
 Punctajul pe care Klaus Iohannis li l-a facut liberalilor in trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri. continuă pe Hotnews

Punctajul lui Iohannis pentru liberali dupa trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri.

Klaus Iohannis a decorat spitalul din Constanta, unde Sorina Pintea a gasit ieri dezastru, mizerie si debandada

Spitalul Judetean din Constanta, despre care ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma, chiar ieri, ca a gasit acolo dezastru, mizerie, debandada si probleme care tin de siguranta pacientului, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis. Lista spitalelor decorate de seful statului este completata de alte spitale cu probleme, precum Spitalul Judetean din Cluj si Institutul Oncologic din Cluj - ambele surse ale unor imagini dezastruoase care circula in mediul online.

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis, AVERTISMENT PENTRU GUVERN: Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in discurul pe care l-a sustinut in cadrul Forumului European pentru Antreprenoriat, ca decidentii guvernamentali trebuie sa asigure un cadru legal stabil,.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte. Iata despre ce este vorba!

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte luna aceasta. Este al treilea volum lansat in ultimii 5 ani. Iata despre ce este vorba in cea mai recenta creatie a presedintelui Romaniei! .

Klaus Iohannis participa la Forumul European pentru Antreprenoriat: Care sunt principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, 10 aprilie, la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum). Organizat la Palatul Cotroceni, evenimentul subliniaza importanta deosebita.

PSD a inregistrat domeniul tuestieu.ro, dupa anuntul aparitiei noii carti a lui Klaus Iohannis

Domeniul tuestieu. ro a fost inregistrat, luni, de catre PSD, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cartii EU. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cartii sale, pe.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte

Klaus Iohannis raspunde celor mai importante intrebari despre Uniunea Europeana intr-o noua carte: EU. RO un dialog deschis despre Europa Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, EU.

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a romilor: Este un bun prilej pentru a condamna ferm manifestarile rasiste si de marginalizare a cetatenilor care apartin acestei etnii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei etniei romilor si Zilei Internationale a romilor. Seful statului a precizat ca ziua de 8 aprilie va fi cu adevarat una de sarbatoare.

Planul PSD pentru referendumul lui Klaus Iohannis

Presedintele organizatiei femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca PSD nu va boicota referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis. Plumb spune ca referendumul nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )