Libnet.ro
UNICEF

10:46

Punctajul lui Iohannis pentru liberali dupa trei ore de discutii in cerc restrans

Hotnews Hotnews,
 Punctajul lui Iohannis pentru liberali dupa trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri. continuă pe Hotnews

MARTIE FINANCIAR / DUPA TREI LUNI DE ZBATERI OUG 114 a fost modificata radical

Dupa trei luni de nemultumiri venite din partea mediului de afaceri, de avertismente de la diverse institutii interne si internationale, de declaratii controversate, presiuni, discutii si negocieri, la finalul lunii martie Guvernul a aprobat proiectul de modificare a OUG 114, care prevedea, printre altele, taxarea activelor bancare in functie ROBOR, plafonarea pretului energiei, precum si alte masuri fiscale in domenii ca telecomunicatiile sau constructiile.

Punctajul pe care Klaus Iohannis li l-a facut liberalilor in trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri.

FCSB relanseaza lupta pentru titlu dupa 2-0 cu Sepsi

Echipa FCSB a obtinut, luni seara, victoria de care avea nevoie pentru a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj chiar inaintea meciului direct din Gruia.

Planul secret al lui Klaus Iohannis pentru alegeri. Marius Pieleanu: Este si coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegeri

Marius Pieleanu a discutat la Antena 3 despre sedinta de urgenta convocata de Klaus Iohannis cu membrii PNL. Eu cred ca in mod real presedintele tarii este si seful de campanie si coordonatorul.

VIDEO Madrid: Politist spaniol, anchetat pentru abuz, dupa ce a intervenit pentru a opri o bataie intre romi

Un politist din Spania este anchetat dupa ce luni dupa-amiaza a intervenit in mod disproportionat pentru a opri o bataie intre mai multi romi romani in piata Puerta del Sol din Madrid. Acesta apare intr-o inregistrare video cum loveste de mai multe ori oamenii implicati in altercatie, desi acestia erau deja la sol, relateaza El Mundo.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )