Libnet.ro
UNICEF

15:30

Turcan:PNL va demara revocarea din functie a lui Victor Ciorbea

Hotnews Hotnews,
 Turcan:PNL va demara revocarea din functie a lui Victor Ciorbea

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat, vineri, ca PNL va demara revocarea din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

PNL va demara revocarea din functie a Avocatului Poporului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat astazi ca PNL va demara revocarea din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia.

Liberalii ar putea cere revocarea din functie a Avocatului Poporului

Senatorul PNL Iulia Scantei anunta ca va solicita conducerii PNL sa sesizeze Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru declansarea procedurii parlamentare de revocare din functie a lui.

PNL si USR anunta ca vor demara actiunea de revocare a lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat, vineri, ca PNL va demara revocarea din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia. De asemenea, si presedintele USR, Dan Barna, anunta ca partidul.

PNL va propune revocarea lui Victor Ciorbea din functia Avocatului Poporului. Scntei: Este Avocatul infractorilor

Senatorul PNL Iulia Scantei a anuntat ca va cere conducerii partidului sa sesizeze Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru declansarea procedurii parlamentare de revocare din functie a lui Victor Ciorbea, ca urmare a incalcarii de catre acesta, cu rea-credinta, a atributiilor prevazute in Legea de functionare a institutiei Avocatului Poporului si a juramantului de investire in demnitatea publica de Avocat al Poporului.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2742 seconds )