Libnet.ro
UNICEF

17:15

Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Liderul deputatilor liberali Raluca Turcan, a criticat astazi faptul ca premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta la dezbaterea Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, solicitata de PNL, sustinand ca aceasta nu este lasata sa vina in fata Parlamentului, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a criticat miercuri faptul ca premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta la dezbaterea Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, solicitata de PNL, su.

Viorica Dancila, amenintata cu un nou dosar penal

Viorica Dancila este amenintata cu un nou dosar penal, dupa cel de inalta tradare. Acuzatiile au legatura de aceasta data cu referendumul controversat pentru revizuirea Constitutiei. Este acuzata de.

Viorica Dancila se intalneste la Bruxelles cu grupurile politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla miercuri in cea de a doua zi a vizitei sale de lucru la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Saptamana viitoare, in plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din Romania.

Liderul PPE, Manfred Weber, mesaj dur dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Solicitam de urgenta Guvernului roman sa se opreasca ofensiva la adresa justitiei(VIDEO)

Liderul grupului popularilor europeni PPE), Manfred Weber, a transmis marti, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila ca este foarte ingrijorat de situatia din Romania, in ceea ce proveste lupta an.

Un nou episod din serialul MUT cu Viorica Dancila. Premierul s-a intalnit cu seful ALDE din Parlamentul European si i-a spus ca reformele Guvernului sunt EXCLUSIV in interesul romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere la Bruxelles cu presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, context in care premierul roman a reiterat angajamentul Guvernului.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

S-au gasit vinovatii. Cine a sabotat-o pe Viorica Dancila

A fost finalizata ancheta in cazul incidentului grav de protocol la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene. Au fost identificati mai multi vinovati, sustin surse din.

Viorica Dancila, la Bruxelles: Trebuie sa actionam impreuna impotriva coruptiei

Viorica Dancila a avut miercuri o intalnire cu grupul socialistilor europeni, familie politica din care face parte si PSD. Premierul i-a mintit pe colegii sai in legatura cu protestul din 10 august Detalii.

Viorica Dancila, explicatii, la Bruxelles, despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel: Premierul paseaza cartoful fierbinte la Iohannis

Viorica Dancila a vorbit, miercuri, cu socialistii din Parlamentul European despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a spus ca decizia nu ii apartine ei, ci.

Viorica Dancila anunta ca NU participa la Ora prim-ministrului! Are alt program

Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca nu va participa la Ora prim-ministrului, la inceputul lunii octombrie. Solicitatea venise din partea PNL, care propusese dezbateri cu premierul pe teme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )