Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia in cazul Kovesi, lovitura de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decizia in cazul Kovesi, lovitura de stat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, ieri, ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la revocarea sefei DNA are caracterul unei lovituri de stat, el sustinand ca nu poate fi luata in considerare, iar liberalii nu vor sta nepasatori. continuă pe Ziarul Bursa

Decizia in cazul Kovesi, lovitura de stat;

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, ieri, ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la revocarea sefei DNA are caracterul unei lovituri de stat, el sustinand ca nu poate fi luata in considerare, iar liberalii nu vor sta nepasatori.

Klaus Iohannis pleaca din tara in plin scandal legat de decizia CCR in cazul Kovesi: Unde va merge presedintele

Presedintele Klaus Iohannis pleaca vineri intr-o vizita de doua zile la Munchen, la doua zile dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca exista un conflict intre Guvern si seful statului dupa ce, cel di.

PRIMUL MESAJ al presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR in cazul Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu prilejul Zilei Rezervistului Militar. Aceasta este primul mesaj al Administratiei Prezidentiale, dupa decizia de miercuri a Curtii Constitutionale CCR) cu.

Eugen Nicolicea, despre cazul Kovesi:Decizia Curtii este obligatorie pentru toata lumea

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor a vorbit despre decizia CCR privind existenta unui conflict intre Guvern si presedinte legat de revocarea procurorului-sef al DNA. Eugen Nicolicea a.

VIDEO Cele 3 scenarii ale analistilor dupa decizia CCR n cazul Kovesi. PSD-ALDE l-ar putea suspenda pe Iohannis

Procurorii considera ca a venit momentul sa traga un semnal de alarma privind independenta justitiei. Pe de alta parte, in comunicatul DNA nu se vorbeste despre o eventuala demisie a Laurei Codruta Kovesi, desi a fost ceruta cu insistenta de cei de la PSD si ALDE.

Mircea Badea, despre decizia CCR: Kovesi nu va demisiona. Se va baricada in birou

Mircea Badea a vorbit, miercuri,despre decizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Domnul Iohannis trebuie sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )