Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: Liberalii sa lamureasca situatia membrilor care doresc sa intre in CGMB si apoi sa faca plangeri penale neintemeiate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Liberalii sa lamureasca situatia membrilor care doresc sa intre in CGMB si apoi sa faca plangeri penale neintemeiate

Primarul General, Gabriela Firea, sustine ca situatia reclamata de PNL Bucuresti cu privire la consilierii municipali este generata chiar de liberali si ca plangerea penala anuntata de Violeta Alexandru este ridicola. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Romania este in criza! Si asta se vede, atat in numarul masiv de noi infectari, in haosul aturoitatilor si imposibilitatea lor de a gestiona situatia, dar si prin lipsa infrastructurii in sistemul medical romanesc, care este in pragul colapsului. Traian Basescu cuvinte grele la adresa Primarului General al Capitalei Noua criza epidemiologica, mai nou a .

Gabriela Firea vrea sa castige un nou mandat cu sloganul FIREA Oamenilor: Ma aliez doar cu oamenii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor - FIREA Oamenilor. Gabriela Firea sustine ca in aceasta perioada, cand se fac si se desfac aliante politice electorale, ea se aliaza doar cu oamenii: Partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de conjunctura.

Victor Ponta a facut anuntul care o baga in sperieti pe Gabriela Firea

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Pro Romania, partidul pe care il conduce, va avea un candidat la Primaria Capitalei care va oferi o alternativa fata de Gabriela Firea si Nicusor Dan. Numele acestuia, dar si ale candidatilor la primariile de sector, vor fi anuntate saptamana viitoare. Alegeri locale 2020, candidati iesiti din tipare.

GABRIELA FIREA: in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci in lupta Covid

Primarul general, Gabriela Firea, afirma, vineri seara, ca in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci dintre ele fiind implicate in lupta Covid. Cinicii din Guvern trimit pacienti in alte orase, afirma Firea, sustinand ca asta se intampla pentru a crea panica.

Gabriela Firea isi prezinta sloganul electoral in plina dizolvare a stangii din Capitala: Firea Oamenilor

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat joi sloganul electoral in curs pentru alegerile locale din septembrie. Aceasta motiveaza ca de 30 de ani sunt aproape de oameni, ca le-a aparat interesele din presa, in Senat si apoi la Primaria Bucurestiului, asa ca partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de confunctura. ) Sa fim impreuna Alianta: Firea pentru Oameni! Firea Oamenilor, se arata in mesajul acesteia.

De ce a dat-o in judecata Violeta Alexandru pe Gabriela Firea. A facut conferinta de presa ca sa anunte

Primarul General al Capitalei se pare ca va avea un noirazboi cu reprezentatii PNL in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta daca ne luam dupa comunicatul oficial al liderululi filialei liberale Bucuresti, Violeta Alexandru. Violeta Alexandru a dat-o in judecata pe Gabriela Firea intr-un comunicat dat astazi publicitatii, liderul liberalilor bucuresteni, Violeta Alexandru, a anuntat .

Nicusor Dan, scandalizat ca bucurestenii nu au apa calda, in timp ce Gabriela Firea isi face campanie electorala

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan acuza ca aproape 1. 800 de imobile din Bucuresti nu au apa calda, in timp ce primarul Gabriela Firea isi construieste mesaje omagiale din litere si propriul nume.

Victor Ponta face alianta cu noul partid al lui Robert Negoita pentru candidati la primariile din Bucuresti: Vom oferi o alternativa la Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pro Romania si-a unit fortele cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a plecat recent din PSD, facandu-si partid, si va anunta candidatii pentru Bucuresti saptamana viitoare, afirma Victor Ponta. El sustine insa amanarea alegerilor locale, din cauza COVID-19. Participam la alegeri ca la razboi, vedem cine se intoarce. Participam la alegeri, ce sa facem, sa fugim?, a raspuns Ponta, intrebat ce va face daca alegerile vor fi organizate la data stabilita, 27 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )