Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liberalii pun TOATE TUNURILE pe Carmen Dan dupa reprimarea VIOLENTA a protestelor: TI-E LIMPEDE CA VEI RASPUNDE, alaturi de echipa ta MANEVRATA POLITIC?

B1 B1,
Liberalii pun TOATE TUNURILE pe Carmen Dan dupa reprimarea VIOLENTA a protestelor: TI-E LIMPEDE CA VEI RASPUNDE, alaturi de echipa ta MANEVRATA POLITIC?

Liberalii pun toate tunurile pe ministrul de Interne dupa repesiunea jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Alina Gorghiu ii transmite lui Carmen Dan ca va raspunde pentru tot balamucul. continuă pe B1

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro .

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

DOVADA ca ministrul Carmen Dan RASPUNDE pentru VIOLENTELE JANDARMILOR

Ministrul de Interne, Carmen Dan, incearca sa evite orice raspundere dupa reprimarea violenta a protestului de vineri de catre Jandarmerie. Nu va imaginati ca ministrul de Interne dispune interventiile.

Carmen Dan ii SFIDEAZA romanii BATUTI de jandarmi la protest: Nu am ce sa-mi reprosez, am facut ce trebuia sa faca un ministru de Interne responsabil!

Interventia violenta a jandarmilor la protestul de vineri s-a soldat cu peste 450 de raniti. Cu toate acestea, Ministrul de Interne,Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa-si reproseze, pentru ca a.

Carmen Dan ii SFIDEAZA pe romanii BATUTI de jandarmi la protest: Nu am ce sa-mi reprosez, am facut ce trebuia sa faca un ministru de Interne responsabil!

Interventia violenta a jandarmilor la protestul de vineri s-a soldat cu peste 450 de raniti. Cu toate acestea, Ministrul de Interne,Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa-si reproseze, pentru ca a.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

PSD face scut in jurul lui Carmen Dan. Social-democratii nu au mers la sedinta Comisiei de aparare unde Opozitia voia chemarea ministrului la audieri

Comisia de aparare trebuia sa se reuneasca de la ora 10. 00 si sa discute despre chemarea pentru audieri in Parlament aministrului de Interne, Carmen Dan, dar si a mai multor reprezentanti ai Jandarmeriei. insa, sedinta nu s-a putut tine dupa ce majoritatea alesilor PSD nu s-au prezentat la sedinta si nu a fost cvorum.

Ponta: Carmen Dan nu trebuie doar sa demisioneze, ci sa raspunda si penal. Dan actionat la ordinele lui Dragnea

Victor Ponta, fost premier si lider al Partidului Pro Romania, a declarat, marti, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, nu ar trebui doar sa-si dea demisia, ci sa raspunda si din punct de vedere penal pentru modul cum a actionat Jandarmeria vineri seara in Piata Victoriei.

Gorghiu, catre Carmen Dan: Ti-e limpede ca vei raspunde, alaturi de echipa ta manevrata politic din Jandarmerie, pentru tot balamucul generat, nu-i asa?

Alina Gorghiu a declarat, joi, ca atrecut aproape o saptamana de la evenimentele din 10 august si ca in spatiul public apar doar semne de intrebare, fara ca cineva sa-si asume raspunderea. Aceasta mai atrage atentia ca autoritatile nu explica ce gaze au folosit jandarmii la protestul din Piata Victoriei, in conditiile in care multi protestatari au reclamat stari de rau si o anunta pe Carmen Dan ca va raspunde pentru balamucul generat.

Coincidenta? Noul sef al Jandarmeriei e din Teleorman, judetul de unde se trag Dragnea si Carmen Dan. Ce-l recomanda

Colonelul Ionut Catalin Sindile a preluat sefia interimara a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman, judetul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, de unde mai provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care l-a numit in functie in locul lui Sebastian Cucos, caruia i-a expirat mandatul interimar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )