Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUDOVIC ORBAN: Amnistia fiscala adoptata de Guvern este profund neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Amnistia fiscala adoptata de Guvern este profund neconstitutionala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca amnistia fiscala adoptata de Guvern este neconstitutionala si a anuntat ca liberalii vor sesiza in acest caz Avocatul Poporului. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Amnistia fiscala adoptata de Guvern incurajeaza clientela politico-economica. Exista riscul interpretarii profund nocive sa beneficieze de ea si cei care au de achitat prejudicii

Liberalii acuza ca amnistia fiscala adoptata de Guvern instituie o discriminare grava atat intre cetateni, cat si intre companii, existand riscul ca pana si cei care au de achitat prejudicii in dosare penale sa beneficieze de ea.

PNL va sesiza Avocatul Poporului in ce priveste ordonanta pentru amnistia fiscala

Presedintele PNL, Ludovic Orbana declarat luni ca ordonantade urgenta privind amnistia fiscala adoptata de Guvern este neconstitutionala pentru ca instituie o discriminare grava intre cetatenii.

Orban, despre amnistia fiscala: Instituie o discriminare grava intre cetatenii care si-au platit taxele la termenul legal si cetatenii care nu au platit

Liderul PNL afirma ca amnistia fiscala probata de Guvern ii premiaza pe cei care nu si-au platit la timp datoriile catre buget si descurajeaza comportamentul corect al cetatenilor. Orban sustine ca actul normativ instituie o discriminare grava intre cetateni si este profund neconstitutional.

AMNISTIA fiscala, PUBLICATA in Monitorul Oficial

Amnistia fiscala a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial, potrivit Hotnews.

IULIAN MANTESCU, PRESEDINTELE FML: Amnistia fiscala nu ajuta cu nimic CFR Marfa

Sindicalistii din cadrul companiilor feroviare de stat sustin ca amnistia fiscala aprobata de guvernul Dancila, saptamana trecuta, nu va fi aplicata societatilor care isi desfasoara activitatea pe calea ferata.

Amnistia fiscala, publicata in Monitorul Oficial. Cine poate fi iertat de plata datoriilor catre stat

Amnistia fiscala ordonanta pentru instituirea unor facilitati fiscale, asa cum a fost botezata de mnistrul Finantelor, Eugen Teodorovici) a fost publicata luni, 5 august, in Monitorul Oficial.

LUDOVIC ORBAN: Dancila a descoperit razboiul impotriva criminalitatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca premierul Viorica Dancila a descoperit razboiul impotriva criminalitatii, insa sustine in continuare legea recursului compensatoriu, iar PSD a actionat, ani de zile, in mod deliberat in favoarea infractorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )