Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban, despre sansele motiunii de cenzura: Nu sunt Mafalda

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre sansele motiunii de cenzura: Nu sunt Mafalda

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Bistrita, ca negocierile pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, pe care o pregatesc liberalii, vor continua si saptamana viitoare, insa nu poate garanta ca parlamentarii puterii cu care s-a luat legatura o vor vota. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Vom pregati luni un plan de actiune

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca liberalii sunt pregatiti pentru referendum, deoarece personal are.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Gabriel Vlase la sefia SRI: Sub nicio forma nu a fost vorba de o negociere ntre presedinte si cei de la coalitie

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, pentru Hotnews. ro, ca propunerea lui Gabriel Vlase in fruntea Servicilui de Informatii Externe sub nicio forma nu a fost facuta in urma unei negocieri intre Klaus Iohannis si cei de la PSD-ALDE. Orban a admis ca nu cunoaste integral motivele care au stat la baza acestei propuneri.

Ludovic Orban, despre propunerea lui Gabriel Vlase la sefia SIE: Sub nicio forma nu a fost vorba de o negociere ntre presedinte si cei de la coalitie

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, pentru Hotnews. ro, ca propunerea lui Gabriel Vlase in fruntea Servicilui de Informatii Externe sub nicio forma nu a fost facuta in urma unei negocieri intre Klaus Iohannis si cei de la PSD-ALDE. Orban a admis ca nu cunoaste integral motivele care au stat la baza acestei propuneri.

Ludovic Orban, despre votul pentru sefia SIE: Decidem saptamna viitoare. Eu nu votez. Nu am votat un pesedist niciodata, nici macar n turul II din 2000

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Bistrita, ca Biroul Politic al PNL va decide saptamana viitoare cum va vota pentru conducerea SIE, precizand ca el nu a votat niciodata cu un pesedist, chiar daca propunerea vine de la presedintele Klaus Iohnannis, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Klaus Iohannis fara referendum: O ineptie a PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o ineptie impoteza potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat din functie fara a se organiza insa si un referendum. Am vazut fo.

Singura certitudine a sefului PNL, dupa negocieri zilnice pentru motiunea de cenzura: Nu sunt Mafalda

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca negocierile pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, pe care o pregatesc liberalii, vor continua si saptamana viitoare, insa nu poate garanta ca parlamentarii puterii cu care s-a luat legatura o vor vota.

LUDOVIC ORBAN face scut in jurul primarului NICOLAE ROBU: Nu va fi sanctionat politic, este nevinovat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu va fi sanctionat politic, fiind de parere ca acesta este nevinovat.

Dragnea il FACE PRAF pe Ludovic Orban: E liderul Opozitiei? Un TURNATOR si atat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, vineri, un atac extrem de dur la adresa presedintelui liberalilor, Ludovic Orban. Potrivit lui Dragnea, Orban nu este liderul Opozitiei, fiind doar un turnator si.

LUDOVIC ORBAN iese la atac dupa declaratiile lui TARICEANU impotriva institutiilor europene: Se comporta ca niste stapani de sclavi pe plantatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, iese la atac dupa declaratiile halucinante ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, referitoare la sustinerea de catre Comisia Europeana a unor institutii.

Ludovic Orban a facut ANUNTUL. Cand va demara Dragnea procedura de SUSPENDARE a presedintelui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pare sa stie cand va fi supendat seful statului. Orban a afirmat, joi, ca are informatii aproape certe ca liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )