Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul desemnat incepe negocierile cu partidele. Cand vor fi depuse in parlament lista ministrilor si programul de guvernare

Hotnews Hotnews,
 Premierul desemnat incepe negocierile cu partidele. Cand vor fi depuse in parlament lista ministrilor si programul de guvernare

Premierul desemnat Ludovic Orban incepe astazi negocierile cu partidele pentru sustinerea noului Guvern, liberalii intentionand sa depuna la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare saptamana viitoare, miercuri-joi. continuă pe Hotnews

Premierul desemnat incepe negocierile pentru votul de investitura: Ce liberali il vor insoti pe Ludovic Orban la discutiile cu celelalte partide parlamentare

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat de catre Klaus Iohannis, va fi insotit de Florin Citu, liderul senatorilor liberali, si Raluca Turcan, liderul deputatilor, la negocierile cu grupurile.

Ce spune premierul desemnat despre finalizarea listei de ministri

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat ca inca nu se poate vorbi de o lista clara a ministrilor din partea PNL, in conditiile in care nu s-au incheiat negocierile cu alte formatiuni din opozitie.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

PMP a reiterat conditiile in care intra la guvernare. Eugen Tomac: Discutiile privitoare la viitorul cabinet de ministri se vor purta impreuna cu premierul desemnat

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat, luni seara, ca discutiile referitoare la viitorul cabinet de ministri se vor purta impreuna cu premierul desemnat. Discutiile privitoare la viitorul cabinet.

Misiune imposibila pentru Ludovic Orban. Premierul desemnat, prins la mijloc de conditiile partidelor

Misiune imposibila pentru premierul desemnat, Ludovic Orban! Presedintele PNL este prins la mijloc intre cei care ii conditioneaza votul pentru validarea guvernului de exlcuderea din coalitie a altor formatiuni.

Surse: Birou amenajat pentru premierul desemnat

Viitorul premier are deja la dispozitie un birou in Palatul Victoria. Potrivit unor surse, secretariatul general al Guvernului a amenajat deja un spatiu in care premierul desemnat sa-si puna la punct lista de.

VIDEO Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Iohannis

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, dupa motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Viorica Dancila. Seful statului a afirmat ca noul guvern trebuie instalat urgent in conditiile in care fiecare zi in plus cu Cabinetul Dancila este o zi pierduta pentru Romania. Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic OrbanUrmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca Orban dupa desemnarea ca premier.

Iohannis, asteptat sa anunte, azi, premierul desemnat

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta, azi, premierul desemnat sa formeze un nou guvern dupa c.

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat sa alcatuiasca noul guvern. Liderul PNL are insa de asteptat pentru ca presedintele nu grabeste.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )