Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua zi de negocieri pentru sustinerea guvernului: PNL se intalneste cu reprezentantii ALDE, UDMR si Pro Romania. Conditiile partidelor pentru a vota cabinetul Orban(VIDEO)

B1 B1,
O noua zi de negocieri pentru sustinerea guvernului: PNL se intalneste cu reprezentantii ALDE, UDMR si Pro Romania. Conditiile partidelor pentru a vota cabinetul Orban(VIDEO)

Continua negocierile pentru formarea noului guvern. Dupa ce, miercuri, PNL a purtat discutii cu PMP, joi, liberalii se vor intalni cu cei de la ALDE, UDMR si Pro Romania. Liberalii vor discuta, pentru inceput . continuă pe B1

Orban, maraton pentru sustinerea guvernului PNL

Liderul PNL isi continua discutiile cu partidele care au dat jos guvernul PSD in incercarea de a obt.

Ce conditii pun partidele pentru sustinerea guvernului PNL. PSD, singurul partid care nu a fost prezent

Presedintele Klaus Iohannis va face in mai putin de doua ore anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar care nu au vrut sa il faca.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Conditiile USR pentru sustinerea guvernului. Desiintarea prin lege recursului compensatoriu

USR a facut publice conditiile pe care le are pentru ca formatiunea politica sa sustina viitorul Guvern. Printre cerinte se numara desfiintarea prin lege a recursului compensatoriu si consultarea.

Tariceanu pune conditii pentru sustinerea Guvernului Orban: Am declarat ca vom putea, dar nu neconditionat

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ALDE va sustine Guvernul Orban doar in anumite conditii, printre care sa nu guverneze prin OUG pe Justitie si nealterarea cotei unice de impozitare. Liderul.

Conditiile lui Tariceanu pentru sustinerea guvernului Orban: Am venit cu un document in 12 puncte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la finalul negocierilor cu PNL ca a prezentat liberalilor un document cu 12 conditii in schimbul carora formatiunea sa va sustine guvernul Orban. Printre acestea e si formarea unui guvern monocolor, asadar PNL nu ar trebui sa coopteze PMP.

Kelemen Hunor: UDMR nu a promis sprijin Guvernului PNL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca nu a promis sprijin guvernului, invocand ca nivelul de.

USR, patru conditii pentru sustinerea viitorului Guvern Printre ele, alegeri in doua tururi pentru primari si anularea recursului compensatoriu

Dan Barna a publicat luni, pe contul sau de Facebook, cele patru conditii puse de USR pentru a da votul de incredere viitorului guvern, repetand ca formatiunea pe care o conduce va intra la guvernare doar dupa alegeri parlamentare.

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )