Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

B1 B1,
Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,. continuă pe B1

Circ in Parlament: Liberalii cer revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor. Iordache refuza sa supuna votului propunerea(VIDEO)

Circ in Camera Deputatilor, dupa ce liberalii au cerut, in plen, revocarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, si a vicepresedintelui Florin Iordache. Pe stilul cainii latra, caravana trece, Florin.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

LIVE Text PNL testeaza majoritatea PSD-ALDE: Propune revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache. Deputatii PSD si ALDE, mobilizati / Ponta: Sa facem ca n 2012, cnd am votat revocarea Robertei Anastase

PNL a cerut la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Sedinta de plen este in desfasurare.

LIVE VIDEO Text Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Florin Iordache / Iordache a refuzat sa supuna la vot. Turcan: Putem intra n greva parlamentara / Sedinta a fost suspendata

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiectele de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati la partidul lui Victor Ponta.

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

Raluca Turcan: Dragnea si Iordache sunt revocati de drept. Urmeaza votul final

Liderul deputatilor PSD, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca atat Liviu Dragnea, cat si Florin Iordache, sunt revocati de drept din functiile pe care le au in conducerea Camerei Deputatilor, cu toate ca nu a fost dat votul final.

Florin Iordache A SPUS TOT. De ce nu a prezidat Dragnea sedinta Camerei Deputatilor: ARE PROBLEME

A fost sedinta cu scandal, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, unde opozitia a cerut revocarea de la conducerea forului a presedintelui, Liviu Dragnea, si a vicepresedintelui, Florin Iordache. Sedinta a.

Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

UPDATE 10:45: Victor Ponta a solicitat supunerea la vot a modificarii regulamentului Camerei Deputatilor. Florin Iordache, presedintele de sedinta, a respins supunerea la vot a regulamentului datorita faptului.

Ce explicatii le-a oferit Florin Iordache jurnalistilor, dupa circul din Camera Deputatilor

Deputatul PNL Raluca Turcan sustine ca votul dat in Parlament, chiar daca nu a fost supus de presedintele de for, a respectat procedura, asa ca Liviu Dragnea a pierdut functia de presedinte al Camerei.

CAMERA: PNL propune revocarea din functie a lui Dragnea si Iordache

Liberalii au propus astazi, in plenul Camerei Deputatilor, revocarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, si a vicepresedintelui Florin Iordache.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )