Libnet.ro
UNICEF

05:30

ORBAN, DESPRE PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN, DESPRE PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

ORBAN: Ne dorim sa crestem pensiile, dar aceasta crestere sa poata sa fie sustinuta si in anii urmatori

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, conform Mediafax.

Orban, despre candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2: Ei au fost mai determinati in a avea acest sector

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, duminica seara, referitor la faptul ca in urma negocierilor cu USR PLUS a fost desemnat Radu Mihaiu candidat comun pentru Primaria Sectorului 2, si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu, ca acest rezultat a venit in urma unor dezbateri si analize si a determinarii USR PLUS de a avea candidatul in acest sector, scrie Agerpres. Spre deosebire de alti parteneri politici, noi nu ne-am decis candidatii in Partidul National Liberal in niciun sector, pentru ca noi am asteptat rezultatul discutiilor si negocierilor, pentru ca stiam ca vom lua decizii legate de candidatii nostri. Eu nu am vrut sa-mi anunt un candidat la primarie, in conditiile in care eu stiam ca eram angajat in negocieri, pe care poate ulterior ar fi trebuit sa-l retrag. Altii si-au facut campanii si au incercat sa castige la notorietate, a afirmat Orban, la B1 Tv.

Ludovic Orban, despre cei care neaga existenta virusului: Este un obiectiv politic; se urmareste ruperea increderii intre autoritati si cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban afirma ca negationisti exista nu doar in Romania, ci pare o campanie gandita intr-un laborator si lansata de pe diferiti suporti nationali in tarile europene. Premierul sustine ca scopul acestor campanii este sa determine populatia sa nu respecte regulile, iar guvernele sa impuna noi restrictii.

Orban, despre candidati comuni in Capitala: Daca nu faceam aceasta intelegere, as fi fost atacat ca nu am facut-o

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca, daca nu facea intelegerea cu USR-Plus pentru candidati comuni in Bucuresti, ar fi fost atacat ca nu a facut-o, precizand ca negocierile au fost grele. El a mentionat ca doreste sa continue colaborarea cu PMP si se bazeaza pe sustinerea membrilor acestui partid in Parlament si pentru formarea de aliante in consilii locale si judetene.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura promisa de PSD: Arata iresponsabilitatea acestui partid. Guvernul si-a facut datoria fata de Romania cu varf si indesat, iar PNL e gata sa castige si localele, si generalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca motiunea de cenzura promisa de PSD arata iresponsabilitatea acestui partid. PNL, spune prim-ministrul, este pregatit sa castige alegerile locale si parlamentare, du.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )