Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rares Bogdan: Vom solicita inca de duminica seara ca PSD si ALDE sa paraseasca de indata Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Vom solicita inca de duminica seara ca PSD si ALDE sa paraseasca de indata Palatul Victoria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in timpul unui miting electoral organizat la Bistrita ca imediat dupa alegeri liberalii vor solicita ca PSD si. continuă pe B1

Rares Bogdan: Romani, nu va irositi votul daca vreti ca PSD sa fie oprit de la acapararea totala a Romaniei (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegeriel europarlamentare, a lansat un apel la adresa romanilor, sa mearga la vot pe 26 mai. in discursul sau sustinut, miercuri, la mitingul electoral.

Rares Bogdan: De ce trebuie sa ne preocupe de doi ani si jumatate mai mult drepturile infractorilor decat drepturile oamenilor cinstiti?(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca, de doi ani si jumatate, coalitia de la guvernare este mai.

Buzau: Ancheta la o scoala din Movila Banului, unde au fost gasite pliante cu Rares Bogdan, candidat al PNL la alegerile europarlamentare

Ministerul Educatiei cere Inspectoratului Scolar Judetean Buzau sa demareze o ancheta in scoala din comuna Movila Banului, unde ar fi fost aduse in cursul zilei afise electorale cu Rares Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

Rares Bogdan: Statul roman nu a avut niciun merit in aducerea lui Radu Mazare acasa (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca autoritatile romane nu au niciun.

Dragnea, despre anuntul privind candidatura la prezidentiale: Nu va asteptati la ceva spectaculos duminica seara

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in continuare sustine ca alianta PSD-ALDE sa aiba un candidat comun la Presedintie si crede ca se va ajunge la acest rezultat, asa ca duminica seara, cand a spus ca va face un anunt pe aceasta tema, nu trebuie asteptat ceva spectaculos.

Dragnea sustine ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat: Am vazut foarte multe comentarii. Sunt proaste / Sa nu va asteptati la un anunt spectaculos duminica seara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat, ca a vazut foarte multe comentarii proaste si ca opteaza in continuare pentru un candidat comun PSD-ALDE. El le-a mai spus jurnalistilor sa nu se astepte ca anuntul pe care il va face duminica seara pe aceasta tema sa fie spectaculos.

Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Liviu Dragnea va face un anunt cu privire la candidatul PSD la alegerile prezidentiale, duminica seara, dupa ce se va inchide votul pentru alegerile europarlamentare. Surse politice infirma faptul ca liderul PSD.

Dragnea: Duminica seara anuntam candidatul la prezidentiale. Trebuie facute toate eforturile ca Iohannis sa plece de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu la Adevarul Live, faptul ca duminica seara, dupa terminarea alegerilor europarlamentare, partidul pe care il conduce va anunta candidatul la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )