Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Ce nume au aparut peste noapte pentru ministere-cheie

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Ce nume au aparut peste noapte pentru ministere-cheie

Premierul desemnat Ludovic Orban pregateste un Guvern suplu: 15 sau 16 ministere. Jurnalistii de la Adevarul au prezentat oprimaschita a viitorului Executiv. Deocamdata, liberalii. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Schimbare totala de nume. Ce vor face Raluca Turcan si Rares Bogdan

Cu doar cateva ore inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa anunte numele viitorului premier, un singur lucru pare sigur. Chiar numele acestuia: Ludovic Orban. in rest, numele viitorilor ministri se schimba.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Surse: Ciorna Guvernului Ludovic I. Ce nume au aparut peste noapte pentru ministere-cheie

Premierul desemnat Ludovic Orban pregateste un Guvern suplu: 15 sau 16 ministere. Adevarul va prezinta prima schita a viitorului Executiv. Deocamdata, liberalii isi fac calcule pentru un guvern monocolor, insa in urma negocierilor cu restul partidelor de Opozitie ar putea ceda cate un minister pentru PMP si ProRomania.

Coincidenta bizara. Ce au in comun Ludovic Orban din Romania si Viktor Orban din Ungaria, in afara de nume. Putini si-ar fi imaginat!

Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei, si Viktor Orban, premierul Ungariei, au ceva mai multe lucruri in comun decat numele.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Detaliu amuzant: Ce se va intampla daca Ludovic Orban va fi numit premier

Posibila numire a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in functia de premier al Romaniei, dupa desemnarea sa de catre presedintele Klaus Iohannis si un vot favorabil in Parlament, ar aduce o situatie amuzanta.

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Ludovic Orban are nevoie de 233 de voturi pentru a-si implini visul, iar cabinetul sau sa se instaleze la Palatul Victoria. Fata de motiunea de cenzura, calculele de acum sunt mult mai complicate din cauza conditiilor.

Cine ar putea prelua portofoliul Sanatatii in guvernul Orban: Noul ministru va trebui sa gestioneze criza medicamentelor ale caror preturi expira si problema rezidentiatului

Ludovic Orban a fost desemnat, marti, premier de catre presedintele Klaus Iohannis, iar liderul PNL trebuie acum sa-si formeze echipa guvernamentala cu care va merge in Parlament pentru a cere votul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )