Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referendum 2018Ludovic Orban: Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romni sa nu vina la vot

Hotnews Hotnews,
 Referendum 2018Ludovic Orban: Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romni sa nu vina la vot

Liberalii dau vina pe PSD si Liviu Dragnea pentru esecul referendumului pentru familie. Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romani sa nu vina la vot si sa dea un vot de blam, a declarat, duminica seara, presedintele PNL, Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

REFERENDUM FAMILIE 2018. Anuntul facut de Liviu Dragnea la vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca este momentul ca romanii sa decida singuri ce societate si ce tara vor sa aiba.

Referendum Familie, Orban: Daca nu se aduna cvorumul, este vina lui Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban sustine ca deplange implicarea total neoportuna si nesincera a PSD si a lui Liviu Dragnea in referendumul pentru familie, argumentand ca, daca nu se va aduna cvorumul pe tema modificarii Constitutiei, este.

Referendumul, bomboana pe coliva (politica) a PSD si a lui Liviu Dragnea

Acum este clar. Cu o prezenta la vot la ora 16 de 15,21%, adica 2,8 milioane votanti, nu se mai poate schimba ceva. Sustinerea PSD si a lui Liviu Dragnea este acum de maximum 10%, pentru ca mai mult de jumatate dintre cei care au votat la referendum sunt partizani fanatici ai familiei traditionale, oameni de dreapta, neinregistrati neaparat intr-un partid. PSD a decis declansarea unui referendum nerelevant, si acum plateste.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Dragnea, incident la liceul Jean Monnet. Doi dintre membrii comisiei de votare

Liviu Dragnea a ajuns la sectia de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala. Presedintele PSD a dat cu membrii comisiei de votare si a respectat procedura legala. Doi dintre membri au refuzat sa dea.

Liviu Dragnea, miscare de forta in dosarul Tel Drum: Ce solicitare a facut liderul PSD privind dosarul de la DNA

Liviu Dragnea nu sta pasiv in fata anchetei DNA privind Tel Drum. Presedintele PSD a contestat in instanta sechestru asiguratoriu pus de procurori pe averea sa in acest dosar. in dosarul cunoscut ca Tel Drum,.

De ce nu a venit Liviu Dragnea la vot cu iubita sa

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat, sambata, la Liceul Jean Monnet pentru a vota la referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei. Liderul PSD a venit singur, nefiind insotit de partenera sa, Irina Tanase.

VIDEO Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sa dea mna cu Liviu Dragnea

Doi membri ai comisiei din sectia de votare au refuzat sambata sa dea mana cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a catalogat gestul drept lipsa celor sapte ani de acasa, potrivit agentiei Mediafax.

Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Liviu Dragnea a explicat sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor Justitiei nu poate fi adoptata de Guvern inainte ca toate cele trei acte normative sa intre in vigoare. Liderul PSD a sustinut ca in respectiva OUG nu se vor regasi prevederi referitoare la amnistie si gratiere.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste Legea offshore, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre. in plus, Dragnea a spus ca dezbaterea din comisie ar trebui sa aiba loc cu toate televiziunile in sala pentru ca toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba.

Liviu Dragnea anunta ce se intampla cu Legea offshore: A aparut incidentul cu domnul Iancu si nu mai suntem siguri cand va fi dezbaterea finala

Liviu Dragnea a venit cu noutati despre Legea offshore. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat sambata, la iesirea din liceul Jean Monnet unde a votat la referendumul privind familia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )