Libnet.ro
UNICEF

09:15

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Adevărul Adevărul,
Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan. continuă pe Adevărul

Sondaj IMAS. Klaus Iohannis cotat cu 42% in intentiile de vot la prezidentiale. Cati romani i-ar vota pe Dan Barna si Viorica Dancila Clasamentul partidelor

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis ar fi votat de 42% dintre romani, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM in perioada 15 iulie - 2 august.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL: Cazul de la Caracal ne dezvaluie cat de grav e dezastrul provocat de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: 18:25 Klaus Iohannis sustine un discurs in cadrul CN al PNL. Ma bucur sa ma aflu alatur de voi, mai ales ca astazi sunteti, prin votul romanilor, cel mai important partid din Romania. Este o.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE 18:09 Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la prezidentiale si promite posibile alegeri anticipate: Va asigur ca voi construi o noua majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la prezidentiale, in reuniunea Consiliului National al PNL sia dat asigurari ca nu va desemna niciun guvern care nu isi asuma dezideratele si ca va.

Liberalii ii pregatesc lansarea lui Iohannis pentru prezidentiale. Strangerea de semnaturi incepe pe 10 august

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa-si faca lansarea in cursa pentru al doilea mandat in cadrul Consiliului National al PNL, din 8 august, la care se estimeaza sa participe in jur de patru mii de liberali.

Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL: Evenimentul marcheaza lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, joi de la ora 18, la Consiliul National al PNL, eveniment care va marca si lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat in alegerile de la finalul anului. Pe.

Membru PLUS, ironii la adresa lui Klaus Iohannis, dupa sedinta foto de la Cotroceni: Ganditi-va cat ati muncit fiecare in cursul lunii trecute. Mai vreti sa-i dati un mandat?

Fostul europarlamentar Cristian Preda, a refacut inventarul activitatilorpresedintelui Klaus Iohannis inluna iulie si a intrebat ironic daca votantii mai doresc sa-i ofere acestuia un al doilea.

Klaus Iohannis, raspuns pentru familiile victimelor din Caracal: Au fost efectuate activitati care vor continua pana la clarificarea situatiei

Catalina Porumbel a prezentat la Antena 3 raspunsul dat de Klaus Iohannis familiei Luizei Melencu, fata disparuta din Caracal in urma cu aproape patru luni. Dupa ce parintii Luizei au fost umiliti de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )